Asselse 2 Mijl

Vrijdag 4 oktober - Sprengenpark Apeldoorn

Het is weer tijd voor de leukste hardloopwedstrijd in het donker: de AH Sprengenpark Asselse 2 Mijl. Dit evenement heeft in de loop der jaren haar uitbreiding gekregen. Zo is er de BSO Sport KidsRun (1 km), de Asselse 0,2 Mijl Qamp Rollatorloop (320 m), de AH Sprengenpark Asselse 2 Mijl en Asselse 4 Mijl (3,2 km en 6,4 km) en de Multicopy Apeldoorn bedrijvenloop. Voor jong en oud genoeg te beleven!


Programma

Ook dit jaar begint de avond met de Kidsrun om 18:45 met aansluitend de prijsuitreiking en de kidsverloting. Waarna de succesvolle Qamp Rollatorloop begint om 19:15. Dan begint om 19:45 de start van de AH Sprengenpark Asselse 2 Mijl. De dames en heren starten op dezelfde tijd als ook het onderdeel de Multicopy bedrijvenloop. Waarna om 20:15 de Asselse 4 Mijl start, wederom ook weer met de dames en heren. Een en ander wordt afgesloten met de prijsuitreiking. 


Qamp Rollatorloop

Jong of oud, man of vrouw? Iedereen die dagelijks afhankelijk is van de rollator en een klein blokje kan lopen, kan meedoen. De afstand is 0,2 mijl. Dat is ongeveer 320 meter. Je loopt op de Asselsestraat, die dan is afgesloten. Je kunt gratis deelnemen aan de rollatorloop. Wel dien jij je in te schrijven via de website. Jouw rollator samen met de inschrijving is je toegangsbewijs. De aanvang zal rond 18:45 uur zijn.

Bewegen en blijven bewegen is gezond. “Samen wandelen kan heel gezellig zijn en zeker als je dan samen toewerkt naar een leuk en enthousiast evenement als de Asselse 0,2 Mijl op de Asselsestraat in Apeldoorn”, zegt de organisatie. De Rollatorloop is een onderdeel van het evenement de Asselse 2 Mijl, dat dit jaar voor de negende keer wordt gehouden.


Prijsuitreiking

Volgorde:
- Dames 2 en 4 mijl,
- Dan heren 2 en 4 mijl,
- Bedrijven competitie

Prijsuitreiking is na de Asselse 2 Mijl en Asselse 4 Mijl. Dit zal rond 21:00 uur zijn. Mochten de deelnemers eerder finishen, dan is de prijsuitreiking ook eerder. Heb je gewonnen? Dan krijg je een kaartje met daarop jouw gelopen tijd. Voor het ontvangen van prijzen is aanwezigheid verplicht.


Verloting

Verloting is aansluitend op de prijsuitreikingen. Alle lootjes (ook van de kinderen!) worden verzameld in 1 grote bak en de notaris trekt de prijzen onder toeziend oog van de aanwezigen. Wil je wat winnen - aanwezigheid is verplicht! Lootjes zijn ook te koop à € 0,50.


Activiteiten

Daarnaast worden bij de start en finish locatie allerlei gezellige evenementen, die de factor: plezier gaan verhogen, georganiseerd:

- Kinderen die meelopen in de wedstrijd krijgen een gratis ijsje tegen inlevering van het startnummer
- Fris, bier en wijn te koop
- Muziek
- Verloting voor kinderen en ouderen

Schrijf je nu in!