Back to the 90's 

Vrijdag 6 april - Vrienden van Leef in Ugchelen 

90's party

Na het succes van de vorige keer waarin niemand minder dan DJ Paul Elstak samen met DJ Chiel het feestje maakte, besloten de Vrienden van Leef dit dunnetjes over te doen. Vrijdag 6 april vanaf 20.30 zal niemand minder dan Mental Theo samen met DJ Chiel draaien op de volgende 90’s party. Dus wil jij een toffe avond, vol met 90’s muziek? Zij zorgen voor de locatie, dj’s en drank. Jullie zorgen voor het feestje. 


Mental Theo

Theo Nabuurs, beter bekend als Mental Theo, is een internationale DJ met 20 jaar ervaring. Hij draaide op ‘s werelds grootste raves met o.a Carl Cox, Laurent Garnier, Hardwell, Afrojack, Lenny Dee, Tiesto, Steve Mason, Jeff Mills, Sven Vath, Marco V, Gigi d'Agostino, Johan Gielen, Westbam, Jean, en vele andere toppers.

Party's all around the world, van Australië tot de USA en tevens live act van het jaar in Schotland in 1996. Theo werd eind jaren '90 "DJ van het jaar" in Duitsland samen met Charly Lownoise.

Mental Theo is ook de creator van o.a. het welbekende concept Thunderdome dat nu door ID & T wordt gerund. Dit idee kwam in de tijd dat Theo werkzaam was bij Arcade als A & R Manager. Hij zette tijdens een A & R Meeting zijn platenkoffer op zijn kop en zei: "Dit gaan we versneld op cd zetten" de meeste aanwezigen moesten lachen aan tafel en ID & T lacht nog steeds.

Zijn muzikale doorbraak kwam samen met Charly Lownoise in begin jaren '90 met o.a. Club en Mellow House, later ook met Gabber en Happy Hardcore. (O.a. Speedcity Tour). Eerste plaat van Charly en Theo samen was ‘Whole lotta Lownoise' een gejatte AC/DC sample. Grootste hit was ‘Wonderfull Days' en best verkochte album Charlottenburg. Wereldwijd werden er miljoenen plaatjes verkocht.


Praktische informatie 

Locatie: Leef Eten & Drinken Ugchelen
Adres: Boogaardslaan 81
Plaats: Ugchelen

Wanneer: Vrijdag 6 april 2018
Hoe laat: 20:30 - 02:00 uur

Ticket: € 10,- per persoon