Benefiet bij je buur!

Zaterdagavond 30 september om 20:00 uur is er een bijzondere benefietvoorstelling in de theaterzaal van GIGANT. Deze avond wordt speciaal georganiseerd voor alle Apeldoorners die ‘Cultuur bij je buur’ een warm hart toedragen. De opbrengst komt volledig ten goede aan de organisatie van Cultuur bij je buur 2018! Een kaartje kost € 10,- en is te koop via Gigant.nl en bij de balie van GIGANT.


5 jarig jubileum

De opbrengst van deze avond draagt bij aan de realisatie van Cultuur bij je buur op 14 en 15 april 2018, het 5 jarige jubileum van dit bijzondere culturele weekend in Apeldoorn. “Cultuur bij je buur voelt zich thuis in Apeldoorn”, aldus mede-organisator Mari van Helvoort, “En steeds meer mensen voelen zich thuis bij het evenement. Om die groei er in te kunnen houden én de toegang gratis, zoeken we naar alternatieve inkomsten die bij ons passen. Die voor en door de inwoners worden bijeengebracht. De benefietavond sluit daar naar ons idee heel goed bij aan!


Programma

De avond staat in het teken van ‘Bij je buur’ en is gevuld met verhalen, muziek en theater door een aantal deelnemers aan Cultuur bij je buur 2017. De band Aisling (Ierse muziek), de theatermakers van het Plezier! Theater en het muzikaal duo Meander maken er samen met Ilse Brinkman van het Vertelgenootschap Apeldoorn een speciale, avondvullende voorstelling van. Meer lezen...


Praktische informatie

Datum: zondag 30 september 2017
Kosten: €10-,
Locatie: Theaterzaal GIGANT
Tijd: aanvang 20:00 uur