Boschbad morgen extra lang open 

Woensdag 17 mei 2017 zijn zowel het wedstrijdbad als het recreatiebad van het Boschbad extra lang geopend in verband met de hoge temperatuur verwachting.

 

De KNMI verwacht woensdag 17 mei hoge temperaturen. Op de meeste plaatsen wordt het zomers warm, met middagtemperaturen van 24°C in het noorden tot plaatselijk 29°C in het zuidoosten van het land. Openluchtbad Boschbad zorgt voor verkoeling en hanteert woensdag verruimde openingstijden van 12.00 tot 17.30 uur. Behalve het wedstrijdbad zijn ook het recreatiebad en de glijbanen extra geopend. Nieuw dit jaar is de hoge duikplank in het wedstrijdbad.

Voorverkoop groot succes!

Tijdens de voorverkoop zijn er meer abonnementen verkocht dan in het hele zomerseizoen 2016. Wie nog niet in het bezit is van een abonnement, kan nog profiteren van een flinke korting via de vriendenactie. Alle abonnementhouders van 2017 ontvangen een e-mail met deze vriendenactie. Deze actie bevat kortingsvouchers die uitgedeeld kunnen worden aan vrienden, buren en/of familie die nog geen abonnement hebben aangeschaft.