Buitenfilms bij Gigant

Zomertip! 

Vanaf  vrijdag 7 juli tot en met vrijdag 4 augstus start Gigant met een serie van 5 filmvertoningen in de buitenlucht! Op het Cultuurplein tussen Gigant en Coda wordt een fijne buitenbios neergezet en kun je voorafgaand aan de film ook deelnemen aan een Cinemaal, geheel in stijl en sfeer van de film van deze avond!


Cinemaal voorafgaand aan film 

Voorafgaand aan de film kun je tussen 19:00 en 21:00 uur aanschuiven aan het Cinemaal. Het diner is geheel in stijl en sfeer van de film van de avond. De kosten bedragen € 15.- voor een complete maaltijd en je koopt hiervoor een apart ticket. 

Ben je vegetarisch of allergisch? Laat het weten door een mailtje te sturen naar Lysanne van Gigant. 


Films

Om  22:00 uur start de buitenfilm. Het kan zijn, dat de film iets later begint dan 22:00 starten omdat het tijdstip van schemering per dag verschilt. Kaarten voor de film kosten €8,-. Het gevarieerde filmprogramma bestaat uit 5 topfilms die afgelopen jaar te zien waren in Gigant. Er is echt voor ieder wat wils. Zoals de Italiaanse bioscoophit Perfetti Sconosciuti, het ontroerende en gelauwerde Daniel Blake, de muzikale documentaire The Beatles, eight days a week, Captain Fantastic en de Zweedse black comedy in stijl van de gebroeders Coen/Tarrantine 'In order of dissapareance'.  Kaarten zijn verkrijgbaar bij de kassa van Gigant of online


Trailers 


VRIJDAG 7 JULI    FILM: PERFETTI SCONOSCIUTI + CINEMAAL

 
VRIJDAG 14 JULI    FILM: I, DANIEL BLAKE + CINEMAAL


VRIJDAG 21 JULI    FILM: THE BEATLES: EIGHT DAYS A WEEK + CINEMAAL


VRIJDAG 28 JULI    FILM: CAPTAIN FANTASTIC + CINEMAAL


VRIJDAG 4 AUG    FILM: IN ORDER OF DISAPPEARANCE + CINEMAAL

HET REGENT! EN NU?


Omdat de filmvertoningen plaatsvinden in de buitenlucht hopen we natuurlijk op stralend weer, maar het kan voorkomen dat je toch te maken krijgen met een lokale bui. Zonder tegenbericht op de website van Gigant  en social media, gaan de voorstellingen ook bij een regenbui, gewoon door! 


Meer informatie>>