Camp Moonrise 

22 juni t/m 24 juni 2018 - Meer van Bussloo 

Camp Moonrise is een driedaagse weekender vol gastronomie, muziek, kunst, talks, wellness, theater en verwondering in een serene setting middenin de natuur, waar ruimte, aandacht, community en comfort voorop staan. Het is een magische minivakantie met buitenrestaurants, yoga, akoestische optredens, mooi gedekte tafels, hot tubs & ontspannende massages, vaudeville voorstellingen, dampende dj-sets, masterclasses, verrassende shows, spektakeltheater, bijzondere workshops, inspirerende debatten en nog heel veel meer.


Boutique Campings 

Overnachten op Camp Moonrise is zoveel meer dan alleen een plek om te slapen. Ook als het om accommodatiemogelijkheden gaat, is er op Camp Moonrise volop keuze. Er is voor ieder wat wils; van het reguliere Camp Ivanhoe tot het ultieme comfort van Camp Moonlake. We hebben tenten in alle soorten en maten, met of zonder meubilair, extra ruimte of extra rust. Maar je kunt uiteraard ook gewoon je eigen tentje opgooien. Alle campings zijn op korte loopafstand van het festivalterrein en hebben hun eigen sfeer en stijl. Maak je kampeerplek deel van je festivalervaring. Voel je thuis, voel je vrij en creëer je eigen Moonrise-habitat, inclusief je eigen hot tub als jij dat wilt. Of bouw je eigen themakamp met je vrienden op Camp Big Rock.


Moon Lake 

Het grote meer van Bussloo is het kloppende hart van het festival. Overdag is het onze plek voor verkoeling, voor dobberen en zwemmen. En we hebben een eigen strand. Ontbijt of lunch aan de waterkant, vaar in een roeibootje over de plas en geniet van de schittering van de zon op het water. En ‘s avonds, als de bijna volle maan hoog aan de hemel staat, kun je ademloos kijken naar spectaculaire (licht)shows, romantisch dineren, of skinny dippen in de warme zomernacht. Hier komen we ook samen voor de zaterdagavondshow, als de maan verschijnt, ons eigen plek vol magie, spektakel, muziek en verbondenheid.


Programma