De Coca Cola Kersttruck komt naar Apeldoorn 

Donderdag 14 december 2017

Op donderdag 14 december vanaf 17:00 uur staat de enige echte Coca-Cola Kersttruck, bekend van tv,  bij de opening van de Pop Up Foodhallen in Apeldoorn. Een supercombi want je kan op de foto in de Coca Cola Photobooth waardoor je jezelf via een een enorm led-schem op de truck terug ziet én je kan daarna heerlijk eten en genieten van de wintermarkt tijdens de Pop Up Foodhallen! 


Over de Coca Cola truck 

De verlichte kersttruck werd in 1995 geintroduceerd op tv ter gelegenheid van een nieuwe kerstcampagne. Een glimp van dit voertuig betekent voor veel mensen het begin van het feestseizoen. De truck staat op donderdagavond 14 december van 17:00 tot 22:00 uur op het Zwitsal bij de Pop Up Foodhallen. 

Over de Pop-Up Foodhallen

Van donderdag 14 december tot en met zondag 17 december 2017 zijn de hallen op het befaamde Apeldoornse Zwitsal omgetoverd in heerlijk ruikende, sfeervol verlichte en drukbezochte indoor foodhallen. De donkere dagen voor Kerst starten we vol food, drankjes, muziek, een prachtige winter- en lifestylefair én…leuke mensen! Gratis toegang!


Genieten, proeven en gezelligheid

De Zwitsalhallen worden voor de tweede editie stijlvol aangekleed met smaakvol gekozen (kerst)verlichting en mooi meubilair. Het belooft een zintuigprikkelend weekend te worden. Zelfs de meest verwende smaakpapillen worden uitgedaagd door een bonte mengeling van de allerbeste foodtrucks, pop-up restaurants, delicatessenwinkels, kookdemonstraties, en uiteraard ook vele lokale producten die de Veluwe rijk is. Samen proeven, zélf ervaren en vooral genieten in een verrassend sfeervolle kerstomgeving staat centraal.


Sfeervolle winter- en lifestylefair

Op de winter- en lifestylefair vind je een gevarieerd aanbod op het gebied van mode, lifestyle, lichaamsverzorging, voeding, interieur en nog veel meer! Dé kans om nieuwe ideeën op te doen en te genieten van alle feestelijke facetten van het goede leven!


Voor bedrijven

Op zoek naar een leuke locatie met je collega om het einde van het jaar gezellig samen af te sluiten? Kom gezellig de week voor kerst samen met je collega’s lekker genieten van de beste foodtrucks, pop-up restaurants, winter- en lifestylefair, kookdemonstraties, livemuziek, proeverijen en van de vele lokale producten die de Veluwe rijk is.

Personeelsfeest en kerstpakket in één
Vier het eindejaarsfeest of de kerstborrel in de Foodhallen, voeg daar de winter- en lifestylefair aan toe - waar de medewerkers zelf hun kerstpakket bij elkaar kunnen shoppen - en je hebt een gouden event format! Verwacht diverse winkeltjes, geweldige producten en volop sfeer! Meer informatie voor bedrijven >> 


Iedereen is welkom

De Pop-up Foodhallen is er voor iedereen. Neem je gezin lekker mee. De kids leven zich helemaal uit met het speciale kinderprogramma. Er is een kidscorner met lees-, speel- en knutselhoek. En voor iedereen van de familie leuk: een pop-up bioscoop, kookworkshops en nog veel meer. Avonturiers gaan op ontdekkingstocht met het proeven van hele bijzondere producten, ondertussen luisterend naar een variëteit aan livemuziek.

Kleine impressie van vorig jaar:


Openingstijden

Donderdag 14 december van 17:00 t/m 23:00 uur
Vrijdag       15 december van 17:00 t/m 00:00 uur
Zaterdag    16 december van 13:00 t/m 00:00 uur
Zondag       17 december van 13:00 t/m 19:00 uur