CODA Paper Art Festival

Zaterdag 28 en zondag 29 oktober - CODA

CODA Paper Art is bijna ten einde. Dit betekent: een spetterende afsluiting! Met het CODA Paper Art Festival wordt op passende wijze afscheid genomen van de Paper Art tentoonstelling die vanaf juni te bewonderen was. 


Het zit er bijna op: CODA Paper Art 2017. In het laatste weekend van de tentoonstelling, op 28 en 29 oktober, organiseert CODA een feestelijke afsluiting met het CODA Paper Art Festival. Ontmoet op zaterdag de kunstenaars van CODA Paper Art, maak zelf kunst op de KarTent en betreed het absurdistische, fantasierijke universum van papier en karton van het kunstcollectief BetweenTwoHands. Daarnaast treden vier aanstormende percussionisten van het Nationaal Jeugd Orkest op in CODA Museum. Zij maken muziek met papier!

Wil je op de valreep nog alles te weten komen over de kunstwerken in de tentoonstelling? Sluit dan op zondag aan bij de rondleiding door CODA Paper Art. Of stel je vragen aan CODA Paper Art kunstenaars Ina Fekken, Pao Hui Kao, Frank Straatman, Gino Anthonisse en Vienna Romanée. Zij vertellen in de tentoonstelling meer over hun eigen achtergrond, ideeën en werkwijze.


CODA Camping

Heb je er altijd al eens van gedroomd om te slapen in een museum? Dat kan tijdens het CODA Paper Art Festival! Verhalen rond het kampvuur, doe-activiteiten, spelletjes en slapen in een KarTent. Let op: voor CODA Camping wordt een financiële bijdrage gevraagd. De opbrengst van CODA Camping gaat in z’n geheel naar 3FM Serious Request. Hoe gaat dit in z’n werk?
CODA heeft 14 4-persoonstenten ter beschikking.
Mail naar pr@coda-apeldoorn.nl met hoeveel mensen je naar CODA Camping komt en welke financiële bijdrage je hier tegenover wilt zetten. Nog belangrijker vinden we dat je ons vertelt waarom je graag zou willen slapen in CODA Museum;
Het gaat om een stille bieding, je biedt dus niet tegen andere mensen op. Dit doen we om ervoor te zorgen dat CODA Camping toegankelijk is voor iedereen;
Je ontvangt van CODA een mailtje als je mag slapen in CODA Museum met alle details en  programma. Je kunt de financiële bijdrage zelf overmaken en ter beschikking stellen aan 3FM Serious Request. We vragen je om ons dan het betalingsbewijs toe te sturen.
Wat krijg je ervoor terug?
Een nacht slapen in een museum! Dat doe je niet elke dag toch? Op zaterdagavond staat er een lekkere maaltijd voor je klaar. Daarnaast zorgen we ’s avonds voor drinken en lekkere snacks. Zondagochtend word je wakker gemaakt voor een heerlijk ontbijtje op de camping; Een avondprogramma: CODA zorgt voor vermaak, vertier en gezelligheid! Denk aan leuke spelletjes, films, tafeltennis en verhalen rond het kampvuur;. Een privé rondleiding op zaterdagavond door CODA Paper Art Conservator Roosmarij Deenik; De KarTent is uitgerust met slaapzakken en matjes, die hoef je dus niet zelf te regelen en mee te nemen.


CODA Paper Art

In CODA Museum is tot en met 29 oktober de tentoonstelling CODA Paper Art 2017 te bezoeken. Een tentoonstelling die alle ruimte biedt aan de installaties, ruimtelijke werken en sieraden van kunstenaars uit binnen- en buitenland die zich met hun werk op papier en karton richten. Papier is een fantastisch materiaal dat al eeuwenlang een inspiratiebron voor kunstenaars is. De structuur, textuur, verschillende eigenschappen en het grenzeloze potentieel van papier zijn betoverend en inspirerend.


Op vertoon van je CODA Pas, Museumkaart, Vriendenpas of toegangskaart voor CODA Museum is de toegang tot het CODA Paper Art Festival gratis. Tijdens het festival zijn de openingstijden van CODA Museum verruimd. Op zondag 29 oktober is CODA Museum van 10.00 tot 17.00 uur geopend. Meer weten over de verschillende activiteiten en tijden? Kijk dan op www.coda-apeldoorn.nl/festival