De allerlaatste vlooienmarkt in de Americahal 

Deuren Americhal sluiten definitief 

Vlooienmarkt laatste evenement in Apeldoornse evenementenhal

Op zondag 10 december vindt de allerlaatste Vlooienmarkt plaats in de Americahal Apeldoorn. Niet alleen is dit de laatste vlooienmarkt, het is tevens het laatste evenement wat in de Apeldoornse evenementenhal plaats zal vinden. 

Na de definitieve sluiting van de hal wordt het gebied herontwikkeld en zal  bouwmarkt Hornbach zich op het terrein vestigen. Hiermee valt na 30 jaar het doek voor de evenementenlocatie waar in de loop der jaren vele concerten, beurzen, congressen en feesten hebben plaatsgevonden. 
Op 10 december kunnen bezoekers tijdens de Vlooienmarkt nog één keer  langs de kramen struinen voor boeken, speelgoed, grammofoonplaten en vele andere verrassende items. Er is een divers aanbod te vinden met oude artikelen en unieke koopjes die nog een tweede kans kunnen krijgen bij een nieuwe eigenaar. Bovendien is het een gezellig uitje tijdens een winterse dag en kunnen bezoekers onder het genot van een kopje koffie op het terras genieten van de gezellige sfeer. 

Entree en tijden

De Vlooienmarkt is geopend van 07.00-16.00 uur. De entree voor volwassenen bedraagt € 4,00. Kinderen t/m 12 jaar hebben gratis toegang. Vroege vogel tarief € 8,00 (tussen 07.00-08.00 uur). Parkeren is gratis.