Download nu ook de 'Uit in apeldoorn' app!

 

In één oogopslag zien wat de leukste uittips zijn in Apeldoorn en omgeving, profiteren van speciale deals en op elk willekeurig moment van de dag de uitagenda raadplegen: dat kan nu ook met onze nieuwe app!

De app gaat continu doorontwikkeld worden, wat in de toekomst betekent dat er nog veel meer mogelijk is. Centrummanager Hella Soethof is ook enthousiast: “We werken graag samen aan verdere uitbreiding, zoals een interactieve citymap en games voor de stad.” Top nieuws dus!

‘’Een logische volgende stap was een app’’, legt Ilse Harmelink uit. Als directeur van Apeldoorn Marketing was ze nauw betrokken bij de ontwikkeling van de app. “Een app biedt veel voordelen ten opzichte van een mobiele website. Het is voor de meeste smartphonegebruikers inmiddels de normaalste zaak van de wereld om een app te raadplegen als ze zich willen oriënteren op een dagje uit. De app is snel en gebruiksvriendelijk en biedt de gebruiker veel meer mogelijkheden, zoals meldingen, gps en - wellicht in de toekomst - ook camera ten behoeve van de ontwikkeling van games en andere features.”

Download de 'Uit in Apeldoorn'app nu gratis in de App Store en in Google Play.