Dragons of Techno 

Nieuw op het programma van het Drakenbootfestival 

 

NIEUW: “DRAGONS OF TECHNO”
Op zaterdag 24 juni is er tijdens het Grolsch Drakenboot voor het eerst ook een techno feest. De grote festivaltent in het Zwitsalpark wordt op zaterdagavond omgebouwd tot een groot dampend feest. De organisatie richt zich hiermee op het volwassen Apeldoornse uitgaanspubliek.


Qua artiesten wordt er flink uitgepakt. Niemand minder dan onze stadsgenoot en topdeejay Yves Eaux, die veel aanzien geniet in het buitenland, zal een spetterende techno set komen draaien. Daarnaast geven ook Salvador Deep, Aaron Post en de Limburgse Melvin Spix acte de presence. De Rotterdamse DJ Lucien Foort zal speciaal voor dit feest in plaats van een DJ-set draaien live gaan optreden. “Het is een feit dat Apeldoorners dol zijn op techno. We zijn er dan ook heel trots op om zo’n geweldige line-up op de eerste editie van Dragons Of Techno te kunnen presenteren. Deze mannen zijn stuk voor stuk supergoede DJ’s met een ijzersterke reputatie, die het publiek goed aanvoelen en ze staan garant voor geweldige muziek. Het kan wel eens heel erg druk gaan worden dus we raden iedereen aan om vroeg te komen” aldus Eric-Jan Westen, organisatie Grolsch Drakenboot Festival. 
Dragons of Techno, tijdens het Grolsch Drakenboot Festival in het Zwitsalpark in Apeldoorn op zaterdag 24 juni, begint om 18.00 uur en eindigt middernacht. De toegang is gratis.