Eerste namen bekend Drakenboot in Concert bekend

Vrijdag 21 juni 2019 

Na het grote succes van de afgelopen jaren komt het Grolsch Drankenbootfestival weer naar Apeldoorn! Op vrijdag 21 juni 2019 opent het Drakenboot in Concert met een avondvullend programma met geweldige bands en artiesten. 


Eerste 2 namen van line-up bekend! 

Drakenboot in Concert 2019 wordt anders! Spectaculairder. Niet één hoofdact, maar 7 topartiesten. De line-up is vetter dan vet. Morgen om 9.00 uur start de verkoop, er een beperkt oplage Lucky Bird Tickets te koop! 

Zoals het publiek van het Drakenbootfestival gewend is, is de programmering breed en leuk voor iedereen. Mainstage staan de wat energiekere shows op het programma en in de grote festivaltent zijn de shows wat intiemer. Geprogrammeerd staan in ieder geval:  De Dijk en Ronnie Flex & Deuxperience Band!

De overige namen worden de komende periode bekend gemaakt. De shows op de Mainstage en in de grote festivaltent wisselen elkaar af, je hoeft dus geen show te missen. Om 17.30 uur gaan de deuren open, het concert duurt tot 01.00 uur

 

Kaartverkoop start donderdag 31 januari 

Op donderdag 31 januari 2019 om 9.00 uur de kaartverkoop. Voor de eerste vroegboekers zijn 500 "Lucky Bird" tickets beschikbaar voor maar € 27,50 (inclusief € 1,25 servicekosten). Vorig jaar waren deze tickets al in een paar minuten uitverkocht. Vervolgens komen 1.500 "Early Bird" tickets beschikbaar voor € 29,50. De prijs van een Regular ticket is in de voorverkoop € 32,50. Tijdens het festival kost een kaartje aan de deur € 37,50. Nieuw is dat er ook kidskaartjes beschikbaar zijn a 15 euro per persoon. Alle prijzen zijn inclusief service-kosten, er komen dus géén kosten meer boven op. Voor meer informatie en tickets zie de website van het festival >> 

 


Bruggen naar overkant kanaal

Ook worden er op twee plaatsen grote stalen bruggen geplaatst, waarmee bezoekers naar de overkant van het kanaal kunnen komen. De braderie krijgt daar zijn vertrouwde plek weer terug. Zo kan het publiek het vertrouwde rondje om het kanaal weer lopen en langs het hele parcours de drakenbootteams aanmoedigen. De hoofdingang van het festivalterrein verplaatst naar de kanaalzijde, voor een veiliger verkeersituatie aan de Vlijtseweg. 


Drakenbootfestival

Het Grolsch Drakenbootfestival wordt sinds 2005 georganiseerd. Eerst maar op 1 dag, met alleen een bedrijvenrace. Inmiddels uitgegroeid tot een 3-daags evenement dat jaarlijks meer dan 80.000 bezoekers trekt.

Meer informatie over het Drakenbootfestival >>