Eten & Drinken

Wie in Apeldoorn uit eten wil, zal moeite hebben met kiezen. Het aanbod restaurants en eetcafés is namelijk enorm. Italiaans, Grieks, Internationaal, Oosters, met of zonder Michelinster en in alle prijsklassen, ambiances en smaken. Apeldoorn heeft op culinair gebied alles te bieden wat een fijnproever zich maar wensen kan. Kies hieronder uit de categorieën restaurants, eetcafés en lunchrooms in Apeldoorn.

Wist-je-dat...

Je kunt high tea-en op Paleis het Loo?

Beleef de ultieme ervaring in Paleis Het Loo met een vorstelijke high tea in één van de mooiste vertrekken van het paleis. In de sfeervolle Koningin Wilhelminazaal kun je vanaf 12.00 uur genieten van een overdaad aan lekkere hapjes. Bij binnenkomst word je verwelkomt door een glas prosecco of verse jus d’orange. Daarna volgt een variatie aan hartige en zoete heerlijkheden, uiteraard aangevuld met een ruime selectie aan theesoorten.

HIGH TEA VOOR KIDS

Ook voor kinderen heeft Paleis Het Loo een heerlijke high tea! De kinderen worden feestelijk ontvangen met een glas kinderchampagne, waarna de high tea start met een soep-amuse. Voor kinderen is er een aangepast assortiment van zoete en hartige lekkernijen waarbij de scone en de mini club-sandwich natuurlijk niet zullen ontbreken. € 12,95 p.p. (t/m 12 jaar). Reserveren en meer info...

Bib Gourmand in Apeldoorn

Apeldoorn is in de loop der jaren uitgegroeid tot culinaire hotspot. Zo zijn restaurants Sizzles en Twenty2 door Michelin onderscheiden met een Bib Gourmand. Het concept van een keuzemenu onder de € 37,-, ongeacht de kookstijl, maar steeds met seizoensgebonden producten in de hoofdrol is uitgegroeid tot een begrip. Een begrip dat niet in één woord samen te vatten is, maar heel divers is. De uitstekende prijs-kwaliteitverhouding bewijst dat gastronomisch dineren niet duur hoeft te zijn!