Familieboswandeling Loenermark 

  Donderdag 1 maart 2018

 

Het is voorjaarsvakantie en een mooie gelegenheid om met de (klein)kind(eren) op avontuur te gaan, door de prachtige natuur van de Loenermark. De boswachter van Geldersch Landschap en Kasteelen neemt gezinnen op donderdag 1 maart mee. Onderweg vertelt hij interessante weetjes over de natuur en kunnen de kinderen zich uitleven tijdens een aantal leuke en leerzame opdrachten. Na afloop krijgen alle kinderen een kleine verrassing mee naar huis. Deze excursie is gericht op kinderen in de leeftijd van 6 tot 12 jaar. Zorg voor stevige schoenen of laarzen.
 
Start: 14.00 uur op de parkeerplaats nabij de schaapskooi aan het einde van de Droefakkers te Loenen (Gld.). Duur: 1,5 à 2 uur. Deelname: € 5,00 p.p., kinderen t/m 12 jaar € 2,50 p.p. Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen gratis op vertoon van een geldige donateurspas. Reserveren is noodzakelijk via glk.nl/evenementen
 
Opmerking: Zorg voor stevige schoenen.
Startlocatie: Vanaf de parkeerplaats nabij de schaapskooi aan het einde van de Droefakkers te Loenen (Gld.). 
Routebeschrijving: A50 Arnhem – Apeldoorn afslag Loenen. In Loenen meteen na hotel – restaurant De Loenermark rechtsaf de Droefakkers op. Deze weg ca. 3 km afrijden (tot u niet verder mag).