Food & Family Festival RAUW

Vrijdag 7 en zaterdag 8 juli - Zwitsal 

Nieuw op de evenementenkalender! 

Festival RAUW is een uniek zomers festival voor het hele gezin, met als hoofdthema puur en eerlijk. Een combinatie van top-klas eten, sport, familie en kidsactiviteiten, foodmarkt, livemuziek, dj's en plezier voor het hele gezin. Een weekend waarin de zintuigen worden geprikkeld en de smaakpapillen worden verwend door de beste pop-up restaurants.

Denk aan grote open vuren bij de BBQ-bar, lekkere broodjes van Central Park en nog veel meer. Aan de bar kan de dorst gelest worden met speciaalbiertjes, frisdranken, sappen en natuurlijk heerlijke wijnen. Naast al dit lekkers wordt het ook genieten van livemuziek en ook de kids zullen zich kostelijk vermaken met verschillende activiteiten.

Op Festival RAUW worden ouder-kind bootcamp en de knock-out games georganiseerd waar de hele familie aan mee kan doen. Het festival gaat terug naar de basis en werkt alleen met pure producten. Zo worden alle Apeldoornse (en omgeving) telers uitgenodigd op het festival aanwezig te zijn voor diverse workshops en proefsessies. Vier de de officiële start van de zomervakantie in Apeldoorn! 


Data 

Vrijdag 7 juli - 17.00 - 24.00 uur
Zaterdag 8 juli - 11.00 - 20.00 uur met uitloop tot 21.00 uur

Locatie

Zwitsal Apeldoorn 

 

Programma vrijdag 7 juli

FOOD - MUSIC LINE-UP
Friday Night drinks & supper, prachtige Al Fresco dining setting voor de gasten om te genieten van een hapje, diner en drankjes bij zonsondergang. Liefhebbers met een passie voor lekker eten en het goede leven kunnen hun hart ophalen, op deze
vrijdagavond wordt Italië heel dichtbij gebracht. Terwijl je aanschuift aan de lange tafels en jezelf onderdompelt in een relaxte mediterrane sfeer, serveert de keuken mooie gerechten. Er zijn mogelijkheden voor een exclusief diner met aansluitend een avondvullend programma met live-entertainment.

TABLE SESSIES
Neem plaats aan de tafel om van dichtbij de diverse kooksessie te ervaren. Diverse topkoks en experts verzorgen intieme, hands-on demo’s, lezingen en proeverijen. Leer insidertips en innovatieve ideeën van de kenners en profiteer van deze unieke kans om onze koks aan het werk te zien.


Programma zaterdag 8 juli 

KIDS LINE-UP
Dit is waar de familie pret pas echt begint! Op dit festival gaat het niet alleen om de volwassenen, ook de kleine festivalgangers wordt extra in het zonnetje gezet! Van schminken tot storytelling, dansen, ambachtelijke workshops, kook workshops, bloemenkettingen maken en een reuzenrad. Dat alles in het overzichtelijke circustent, waar je je kind altijd in het oog kan houden.

OUDER-KIND BOOTCAMP en THE KNOCK-OUT GAMES
Deze sportactiviteiten worden georganiseerd door Rocky-Fit in Apeldoorn. Ze zijn eerder als apart evenement neergezet maar gaan nu samen komen bij festival RAUW.

DE KLEINE KEUKEN
Tal van foodactiviteiten om de kleintjes te vermaken. In de kleine keuken, zal er live en interactieve kooklessen voor het hele gezin worden gegeven. De allerkleinsten kunnen worden aangemoedigd om iets nieuws te proberen. Terwijl de kleintjes aan het kokerellen zijn, kan je als ouder genieten van een break in de chill-out ruimte.

FOOD LINE-UP
Festivalgangers zullen worden verwend met een keuze als het gaat om wat te eten! Er worden tal van keuzes op het menu aangeboden én elke stand zal kindvriendelijke porties aanbieden voor de kleine festivalgangers.

GROTE KEUKEN
Oproep aan alle ontluikende chef-koks, scherpeters en voedselfanatici gelijk te komen en deel te nemen aan deze leuke sessies om te leren hoe je mooie gerechten met een reeks innovatieve kooktechnieke te maken.

TABLE SESSIES
Neem plaats aan de tafel om van dichtbij de diverse kooksessie te ervaren. Diverse topkoks en experts. verzorgen intieme, hands-on demo’s, lezingen en proeverijen. Leer insidertips en innovatieve ideeën van de kenners en profiteer van deze unieke kans om de koks aan het werk te zien.

MUSIC LINE-UP
De line-up powered by Gigant wordt zo spoedig mogelijk bekend gemaakt.