Freek Vonk - Live op Wereldreis 

Zondag 13 mei 2018 - Orpheus 

De succesvolle serie shows van Freek Vonk krijgt een vervolg. Met zijn familie show Op Wereldreis neemt hij de bezoekers mee op een spectaculaire reis om de wereld. Het is een 90 minuten durende voorstelling waarbij je de meest bijzondere en gave dieren ziet voorbij komen.


De Live Shows 

Tijdens de Show vertelt Freek verhalen over de natuur en zijn er video’s te zien van zijn avonturen in het wild. Met deze familieshows kunnen fans van alle leeftijden op zowel een leuke, spannende als leerzame manier kennis maken met Freek en zijn avonturen over de hele wereld. 

In de kerstvakantie van 2017 hield Freek Vonk al twee grote shows in AFAS Amsterdam. Deze shows waren zo'n enorm succes dat Freek Vonk besloot terug te keren. “Het was geweldig om bij de vorige shows te zien dat er vanuit alle leeftijden zoveel belangstelling is voor de natuur en verhalen over wilde dieren. Ouders en kinderen bleven maar vragen wanneer ik in de rest van Nederland ging optreden. Daarom heb ik besloten om tussen mijn reizen door dit jaar een paar voorstellingen te geven. Ik heb er heel veel zin in!”, aldus Freek Vonk.


Praktisch 

Zondag 13 mei 2018 - 17:00

Prijzen
VIP rang
Ticket € 48,50
Rang 1
Ticket € 39,50
Rang 3
Ticket € 27,50
Rang 2
Ticket € 32,50

(excl. €1,25 servicekosten per ticket)

Klik hier om de kaarten te bestellen >>


Meer informatie >>