Halloweenshopping

Vrijdag 27 oktober 2017, De Eglantier

Op vrijdagavond 27 oktober 2017 kan je night shoppen bij winkelcentrum de Eglantier! En dit wordt niet zomaar night shoppen, het wordt halloween shoppen! Het winkelcentrum staat de hele avond in het teken van Halloween. Het spookachtige pleintje vult zich door enge geluiden en griezilige figuren. Durf jij?


De ondernemers van winkelcentrum De Eglantier dagen je uit. Op vrijdag 27 oktober is het Halloween Shopping Night en er wordt aardig uitgepakt om de bezoekers een leuke Halloween avond te bezorgen. Het halloweenfeest wordt ook steeds populairder in Nederland en daar spelen de winkeliers van de Eglantier leuk op in. Wat enkele jaren geleden begon als een gezellige thema-avond is inmiddels uitgegroeid tot een waar griezelfestijn.

Dit jaar zorgen special effects, zoals rook en laserstralen, voor een spookachtige sfeer op het plein. En tussen het publiek lopen enkele enge figuranten rond. “Ook aan kleine kinderen hebben we gedacht”, vertelt organisator Jessica van Nuissenburg van Zoem Kidsfashion. “Kinderen die het eng vinden en de griezels op afstand willen houden, kunnen bij de Jamin een lichtgevend armbandje halen. Dan worden ze niet actief benaderd door de acteurs”.

Er is op het plein genoeg vermaak. Zo voert Diabolo Huub een van zijn spannende goochel acts uit, compleet met vuur. En bij de Griezel Knutselclub in de voormalige brasserie kunnen kinderen Halloween creaties maken. Daar zijn ook professionele schminkers aanwezig om de kinderen om te toveren tot een griezelmonstertje. Want als kinderen verkleed of geschminkt zijn, kunnen ze de winkels langs gaan om hun “trick or treat” te doen. Bij de deelnemende winkeliers, meestal ook verkleed, ontvangt elk griezelmonstertje iets lekkers.

De winkeliers maken speciaal voor deze avond een Halloween etalage. En oplettende bezoekers zullen in sommige van deze etalages een letter ontdekken. Door van deze letters een woord te vormen, kunnen bezoekers gratis deelnemen aan de etalage woordpuzzel en kans maken op een leuke prijs. Deelnameformulieren liggen in de winkels.

De Halloween Shopping Night op de Eglantier, van 18.00 tot 21.00 uur, trekt doorgaans veel publiek. Ook dit jaar verwachten de ondernemers er weer een gezellig griezelfestijn van te maken.


Bekijk hier wat er nog meer te doen is met Halloween in Apeldoorn!


Openingstijden Winkelcentrum Eglantier
Maandag 09:00 – 18:00
Dinsdag 09:00 – 18:00
Woensdag 09:00 – 18:00
Donderdag 09.00 – 18.00
Vrijdag 09:00 – 21:00
Zaterdag 08:00 – 17:00
Koopzondag: iedere laatste zondag van de maand van 12:00 tot 17:00 uur.

Bekijk hier welke winkels er op de Eglantier te vinden zijn!