Haringseizoen van start! 

De officiële start van het nieuwe haringseizoen is bekend: vanaf woensdag 14 juni mag de ‘Hollandse Nieuwe’ verkocht worden in Nederland en Duitsland. Ook in Apeldoorn kun je de nieuwe haring proeven. We hebben alle proeverijen voor je op een rij gezet! 

 

Haringparty Leienplein 

woensdag 14 juni

Haringliefhebber? Dan moet je woensdagavond 14 juni naar het Leienplein. Een feestje voor de visliefhebber met een heuse Haringparty. Je bent welkom vanaf  18:30 uur. Er is muziek van DJ René e& Harry Vesseur.  


Haringparty Oude Loo 

Ook Herberg Het Oude Loo pakt woensdag 14 juni uit met een Haringparty. Van 17:00 21:30 uur met speciale medewerking van visspecialist Jacob Heijen en Ballen Harry. Er is live entertainment van Party Harry, Zanger Manu en een suprise-act. 


Hollandse Nieuwe Party 

woensdag 14 juni

De vaatjes Hollandse Nieuwe hebben ook Apeldoorn bereikt. Vanaf 17:00 uur pakt Cafe Het Oude Huis uit met een Hollandse Nieuwe Party. Meer informatie >> 


Haringproeverij op de Apeldoornse Warenmarken 

vrijdag 16 t/m donderdag 22 juni

Stichting Marktpromotie Apeldoorn organiseert van vrijdag 16 juni tot en met donderdag 22 juni, een Haringproeverij op alle markten in Apeldoorn.
Alle visspecialisten van de Apeldoornse Markten presenteren in deze week de nieuwe haring, op hun eigen manier,  aan de bezoekers van de markt.
Dus wie gratis wil kennis maken met de nieuwe haring, is hier de gelegenheid!


Haringparty Jachthuis Beekbergen 

Ook het Jachthuis in Beekbergen pakt uit met een heuse haringparty. Op zondag 18 juni vanaf 13:00 uur staan de Hollandse Nieuwe voor je klaar. Zanger John Denies zorgt voor de muzikale omlijsting. Meer info >> 


 

Marialust Haringparty 

Beleef de exclusieve en grote Haringparty van Marialust dit jaar op 15 juni 2017 vanaf 17.00 uur.  Het meest aansprekende societymoment van Apeldoorn en verre omgeving staat dit keer in het teken van buitengewone combinaties. Natuurlijk is de Hollandse Nieuwe als vanouds het hoofditem, maar dit keer is er o.a. ook een gin-cocktail bar en er zijn ‘zonnekoninkjes’ met slagroom, want de slogan is: Vier De Zomer!
De dresscode is dan ook ‘wit’ en als altijd vragen we u een hoed te dragen in de mooie tuinen van Marialust die op zijn zomers uitgedost zullen zijn. Een joyeuze partij met buitengewone combinaties, qua kleding, muziek en voedsel, maar vooral ook buitengewoon vanwege zijn sfeer, entourage en gasten. Tickets bedragen € 60,- en zijn online te bestellen.