(H)eerlijke Herfstfair Apeldoorn

Za 1 en zo 2 sep 2018 - Het Hoogeland

Tuinvereniging Groei & Bloei afdeling Apeldoorn organiseert wederom een Herfstfair Apeldoorn. De fair wordt samen met, en op het terrein van Het Hoogeland in Beekbergen vormgegeven. De fair heeft een duidelijk profiel. Dit wordt duidelijk met de naam: (H)eerlijke Herfstfair Apeldoorn 2018. En dat zal u merken aan de uitstraling en inhoud van de fair; boeiend en divers met de nadruk op ecologisch en fairtrade. Kortom: heerlijk en eerlijk tegelijk!

Heerlijk staat voor een gezellige sfeer die de fair uitstraalt, met verschillende soorten lekker eten en drinken, kortom; genieten.

Eerlijk omdat we als fair aandacht hebben voor milieuvriendelijk, eco, fairtrade, groen enz.


Een hoop te zien!

Er zijn zo’n 80 aantrekkelijke kramen, pagodetenten en wagens waar de standhouders hun producten aanbieden zoals allerlei planten, tuinontwerp, (outdoor)kleding, brocante, delicatessen, sieraden en cadeauartikelen enz. Daarnaast zijn  er diverse demonstraties, proeverijen en workshops voor jong en oud. Een divers en eerlijk aanbod.

U kunt genieten van bloemschikdemonstraties en workshops, ponyrijden, circusspeelplaats voor kinderen en nog veel meer.

Als u trek gekregen heeft van het slenteren langs de kraampjes dan vindt u op het horecaplein de mogelijkheid om te genieten van over(h)eerlijke lekkernijen en drankjes. Op de podiumwagen hebben we beide dagen een afwisselend programma op het gebied van zang, muziek, dans, demonstraties en modeshows. Houd de website in de gaten voor het definitieve programma!


Thema: Lekker Duurzaam!

Lekker staat voor een gezellige sfeer die de fair uitstraalt, met verschillende soorten lekker eten en drinken, kortom; genieten.

Duurzaam omdat we als fair aandacht hebben voor milieuvriendelijk, eco, fairtrade, groen.


Praktische info

Data: za 1 en zo 2 september 2018
Tijd: 10:00 - 17:00 uur
Locatie: Het Hoogeland, Beekbergen 
Van Limburg Stirumweg 19

Entree: €4 euro
Kinderen onder 14 jaar: €2 euro
Kinderen onder 4 jaar: gratis