Weekend van het paard 

Data 2019 nog niet bekend - Het Nationale Park De Hoge Veluwe 

Een weekend lang is Het Nationale Park De Hoge Veluwe het decor van het Weekend van het Paard. Een evenement voor iedereen die van paarden en natuur houdt. Tussen 12.00 en 17.00 ben je welkom. Er zijn verschillende shows die je kan bezoeken zoals Acrobatiek te paard, vrijheidsdressuur, spectaculaire achtervolgingen en er zijn vooral héél veel paarden! 


Programma

Het programma van 2019 is nog niet bekend.


Ruiters gratis!

Ruiters die deze zaterdag en zondag naar het park komen, betalen voor zichzelf en hun paard geen entree. Kom je zonder paard? Dan betaal je alleen de entreekosten van het park. 


Het Park en het Paard 

Al sinds zijn oprichting is het Park nauw verbonden met het paard. Stichters Anton en Helene Kröller-Müller gingen graag te paard voor een buitenrit over hun Park, alleen of met gasten. De huidige directeur van het Park zet deze traditie met enige regelmaat voort met Parkrelaties. Het Park heeft uitgebreide ruiterroutes en routekaartjes voor ruiters zijn gratis verkrijgbaar bij de ingangen. Er zijn verschillende aanbindplaatsen met waterpunten, waar ruiters en hun paarden even kunnen rusten.


Praktische informatie 

Data: nog niet bekend
Tijdstip: 12.00 - 17.00 uur
Locatie: Picknickweide 
Prijs: gratis (excl. entree park)

Meer informatie >>