Hoenderrun Obstacle challenge 

Zaterdag 15 september 2018

Heb je zin in een leuke uitdaging? Schrijf je dan nu in voor de Hoenderrun Obstacle Challenge op zaterdag 15 september 2018 in Hoenderloo.  De ultieme combinatie tussen survival- en obstacle running.

Het parcours

Als deelnemer doe je mee aan een een 6km lang parcours met meer dan 40 uitdagende obstakels! Touwklimmen, bandenslepen, modder, waterbakken en steile hellingen laten je tot het gaatje gaan! De inschrijfkosten bedragen (vanaf 13 jaar) € 22,50 inclusief sportshirt, tijdwaarneming & actiefoto. Meer informatie over inschrijven >> 


Tevens Kidsrun

Uiteraard is de Kidsrun weer een vast onderdeel van het evenement en dus kunnen ook de allerkleinsten weer, onder begeleiding van bedreven sporters, een verkorte versie van het parcours afleggen. Deze twee kilometer survivalparcours is speciaal voor de kleintjes. De inschrijfkosten bedragen (leeftijd 6-12 jaar) € 15.-  inclusief sportshirt, tijdwaarneming & actie foto. De kidsrun start om 13:00 uur.


De HoenderRun kenmerkt zich door haar gemoedelijke sfeer, de mooie bosrijke omgeving en een parcours met hindernissen waarvan de basis is gevestigd op het openbare terrein van De Hoenderloo Groep.

 


Promofilmpje 


Meer informatie 

www.hoenderrun.nl

Fotografie: Robert Modderkolk Fotografie