Interland Junioren

12 t/m 14 januari 2018 - Omnisport

Dit jeugdtoernooi mag je niet missen! Van 12 t/m 14 januari komt de jeugd naar het Omnisport voor de International Contest for Juniors. Kom de jeugd aanmoedigen tijdens dit grootse toernooi op de wielerbaan.


The International Contest for Juniors

Met zo’n 140 deelnemers uit meer dan 10 verschillende landen is The International Contest for Juniors (Interland Junioren) na de Wereldkampioenschappen inmiddels een van de grootste toernooien voor junioren op de baan. De belangstelling is steeds groter en dat is terug te zien in het aantal deelnemers.

Als een junior door wil groeien naar de absolute wereldtop is ervaring nodig op een groot podium. Omgang met alle facetten die bij een groot toernooi horen zijn daar onderdeel van. Het feit dat dit toernooi daar verder op in gaat geeft dit toernooi een absolute meerwaarde voor de deelnemende junioren.

Net als voorgaande jaren worden de wedstrijden weer verreden volgens een ander “format” dan gebruikelijk bij internationale toernooien. Het landenklassement is er niet. Hiervoor is gekozen om deelname ook voor de kleinere landen aantrekkelijk te maken. Zo is vorig jaar een afgevaardigde renner uit Barbados toegevoegd aan de deelnemerslijst. Daarnaast staat er geen limiet op het aantal deelnemers per onderdeel. Zoveel mogelijk renners wordt op deze manier de kans geboden zich internationaal te ontwikkelen.

Ook benieuwd naar de ‘’next generation’’ wereldkampioenen ? Kom dan van vrijdag 12 tot en met zondag 14 januari 2018 naar Omnisport Apeldoorn.


Praktisch

Tijden:
Vrijdag: 19.00-21.00 uur
Zaterdag: 11.00-17.30 uur
Zondag: 10.00-15.30 uur

Locatie: Omnisport Apeldoorn

Adres: De voorwaarts 55, 7321 MA Apeldoorn


Meer informatie >>