Kerstbomenverkoopactie op het Leienplein 

Woensdag 13 t/m zaterdag 16 december 2017 

Van woensdag 13 t/m zaterdag 16 december zetten de ondernemers van het Leienplein zich in voor 3FM Serious Request door middel van een ludieke kerstbomenactie. De opbrengst van de kerstbomenactie komt ten behoeve van de Stille Ramp. Het aanbod van kerstbomen is zowel met als zonder en de kerstboom wordt gratis thuisbezorgd binnen Apeldoorn. 

De kerstbomenactie is een initiatief van Het Nieuws van Apeldoorn,  M’Joy, Firma van Veldhuizen, Mansion24 en Cafe de Buren. 
Robin Batens van Mansion24: ,,Op deze manier dragen wij als plein ook een steentje bij om families te herenigen. En handig om te weten; je kan nu al  bij de deelnemers ook een kerstboomcadeaubon afnemen. Een ideaal cadeautje voor Sinterklaas en met de zekerheid dat je een mooie boom voor de kerstdagen in huis hebt”. 

Op 16 december vindt tevens de Winterfair in het centrum van Apeldoorn plaats. De kerstbomenactie van het Leienplein maakt hier onderdeel van uit. 


 


Winterfair zaterdag 16 december in Binnenstad 

Op zaterdag 16 december zal de binnenstad omgetoverd worden tot een ware winterfair. De stad zal zich vullen met gezellige kerstkraampjes bedekt met alle soorten koopwaar van de lokalen winkeliers. Van warme chocolade melk tot de verkoop van kerstbomen op het Leienplein! Meer informatie >>