Apeldoorn telt af: 100 dagen tot 3FM Serious Request

Beursplein the Serious Edition, kick-offs op Marktplein en Caterplein luiden countdown in! 

 

Apeldoorn telt vanaf volgende week af naar de komst van 3FM Serious Request. Met nog 100 dagen te gaan, staan in Apeldoorn op 6,7 en 8 september diverse activiteiten op het programma om zoveel mogelijk mensen in actie te laten komen! 


Beursplein the Serious Edition I Woensdag 6 september 

Woensdag 6 september I Grote Kerk Apeldoorn 

De Grote Kerk van Apeldoorn is op woensdag 6 september decor van het Beursplein the Serious Edition. Dit evenement, georganiseerd door Taskforce Events Apeldoorn, Stichting Kamo en de gemeente Apeldoorn, staat in het teken van verbindingen leggen tussen vraag en aanbod op ‘actiegebied’. Het klinkt misschien nog ver weg, maar voordat je het weet zitten we in de laatste 100 dagen voor 3FM Serious Request. Wil jij een actie opzetten maar mis je dat ene product, een geschikte locatie of kom je simpelweg handen tekort? Of andersom: stel je een product of geschikte locatie beschikbaar, maar heb je zelf geen tijd om iets te organiseren? Kom dan op woensdag 6 september naar het Beursplein. 


Grootse kick-off voor basisschoolleerlingen op Marktplein

Vrijdag 8 september I Marktplein 

Alle basisscholen van Apeldoorn zijn uitgenodigd om op vrijdag 8 september van 13.00-14.00 uur de kick-off op het Marktplein bij te wonen. Daar worden zij verrast door een uur vol spektakel. Zo is 3FM DJ Saskia Weerstand present en zijn Niek en Britt van Zapp aanwezig. Tim Koldenhof zorgt voor een fijne show en er wordt zelfs een echt kick-off lied ten gehore gebracht. Centraal tijdens de hele activiteit staat het belang om in actie te komen voor 3FM Serious Request. Rabobank Apeldoorn en omgeving voorziet elke basisschoolleerling in Apeldoorn van spaarpotjes zodat in actie komen weer nét wat makkelijker wordt. 


Caterplein met populaire Broederliefde (middagprogramma)  

Vrijdag 8 september I Caterplein 

Op vrijdagmiddag tussen 16:00 en 20:00 uur is een programma georgansieerd door Poppodium Gigant op het Caterplein.  Niemand minder dan rapgroep Broederliefde geeft act de precence. Daarnaast staan o.a. Linda Schone , Passievrucht en de Dutch DJ World. Ook wordt er informatie gegeven over 3FM Serious Request en wordt via speciale acties de jeugd geënthousiasmeerd in actie te komen voor 3FM Serious Request.  Alles is gratis toegangkelijk . 


Ze00’s Heroes op Caterplein

Vereniging Caterplein pakt van 21:00 tot 01:00 uur uit met gratis openluchtfeestje onder de naam Zer00’s Heroes.  Pop, indie, dance of early urban: de deejays van Zer00’s Heroes draaien alle hits van de jaren nul overdwars aan elkaar tot één dampende dansavond en de toegang is helemaal gratis. 


Spuugzat in Gigant 

In Gigant vindt ook een feestje plaats met Spuugzat, het succesvolle jongerenconcept in Gigant. Maar Spuugzat biedt niet alleen de beste DJ’s, maar ook een dikke lichtshow, Co2 kanonnen en vooral heel veel blije gezichten! 


Overig 

Informeren gemeenteraad en inlooplocatie voor vragen rond 3FM Serious Request 
Naast de activiteiten op de pleinen en in de Grote Kerk, wordt op 7 september de gemeenteraad geïnformeerd over de laatste stand van zaken rond de voorbereidingen in een speciale variant van ‘In gesprek met de raad’. Deze bijeenkomst vindt plaats van 18.15 – 19.00 uur in het stadhuis en is openbaar toegankelijk.