Kinderatelier op Paleis Het Loo 

30 maart t/m 30 september 2018

Vanaf 30 maart aanstaande kunnen kinderen weer aan de slag in het Kinderatelier van Paleis Het Loo. Ze kunnen helpen met het klaarmaken van de koninklijke auto, een rijtuig aanspannen en hun eigen paleis of moestuin ontwerpen. Het hoofdgebouw van Paleis Het Loo is de komende drie jaar gesloten wegens vernieuwing en verbouwing, maar van 30 maart t/m 30 september is Paleis Het Loo BuitenGewoon Open: in de tuinen, stallen en op het voorterrein worden er allerlei activiteiten en evenementen georganiseerd. (Op maandag gesloten)


Het kinderatelier 

In het Kinderatelier maken kinderen kennis met de koninklijke beroepen chauffeur, koetsier, tuinvrouw en architect. Deelname is gratis op vertoon van een geldig entreebewijs, aanmelden is niet nodig. Het Kinderatelier is doorlopend geopend; in de weekenden kan er worden geknutseld, in de schoolvakanties zijn er extra activiteiten.

Ook kun je dagelijks het paleisdak op! Via een lift aan de zijkant van het paleis is het dak toegankelijk voor een uitzicht op de bouwplaats aan de voorzijde en de paleistuinen aan de achterzijde. Meer informatie >>