Kom naar Apenheul! 

Vanaf 14 april 2018

Apenheul is vanaf 14 april 2018 weer dagelijks geopend!

 

Openingsactie!

Bestel je kaartjes nu online op apenheul.nl en krijg van 14 april t/m 6 mei toegang voor maar € 15,- p.p. Kinderen van 3 t/m 12 jaar krijgen tijdens de openingsactie bovendien een gratis spotpakket (vernieuwd)! 
Let op: deze actie geldt alleen als je je kaartje online koopt. 


Gratis Spotkaart

Het apenspotten in Apenheul wordt nóg leuker met de gratis apenspotkaart. Spot je alle apen? Dan maak je bovendien kans op gave prijzen. De spotkaart is gratis af te halen aan het begin van het park.


Apenbaby’s spotten

Apen spotten is in het voorjaar extra leuk. Je kan al direct genieten van heel veel jonge apen! Bij de ringstaartmaki’s zijn al 6 baby’s geboren. Daarbij is de allereerste kroonmaki ooit in Apenheul geboren. Bij de roodbuikmaki’s en bonobo’s zijn er ook al veel baby’s geboren. Daarnaast lopen er bij de doodshoofdapen ook veel dames met dikke buiken rond. Het zal niet lang meer duren voordat je pasgeboren doodhoofdaapjes in het park kan bewonderen! Kom je snel op kraamvisite?


35 soorten: bijna 300 apen!

In Apenheul ontdek je op dit moment maar liefst 35 verschillende soorten apen. Dat zijn ongeveer 300 dieren, waarvan de helft los tussen de bezoekers loopt. Soms is het best een uitdaging om alle apen te spotten in het grote, groene bos. Gelukkig is daar een oplossing voor: met de gratis apenspotkaart die vlak na de ingang voor je klaarligt, hoef je er niet één te missen.

 

Adres:
Stichting Apenheul
J.C. Wilslaan 21
7313 HK Apeldoorn

 

Meer informatie >>