Koningsdag in Apeldoorn

Donderdag 27 april  wordt Koningsdag in Apeldoorn uitbundig gevierd met een royaal programma van koninklijke allure. De activiteiten in Apeldoorn zijn verspreid over verschillende locaties. Kortom groot feest in Apeldoorn tijdens Koningsdag! 

KONINGSKERMIS APELDOORN

De jaarlijkse Koningskermis op het Marktplein in Apeldoorn staat van woensdag 19 t/m donderdag 27 april 2017 garant voor plezier voor jong en oud. Van schietsalon en poffertjeskraam tot botsauto's, kijk op www.uitinapeldoorn.nl/koningskermis voor meer informatie!


cultuur & antiek IN HET ORANJEPARK

Het Oranjepark is traditiegetrouw de plek tijdens Koningsdag om naar toe te gaan als je op een ontspannende manier wilt genieten van verrassend theater, dans, kunst en muzikale acts. Op veel plekken in het park kan er een hapje en een drankje genuttigd worden. Uiteraard is het mooi weer en is er gelegenheid om plaats te nemen op één van de vele terrassen of lekker te liggen in het gras. De hele dag is er muziek in de muziektent, een markt met brocante, kunst, een fietsevent en nog veel meer! Van 10.00 tot 17.00 uur. Gratis toegang. Bekijk het gehele programma op uitinapeldoorn.nl/koningsdag/oranjepark.

oranjepark koningsdag apeldoorn


 

Sport en spel IN HET BEEKPARK

Voor de kleintjes is natuurlijk ook genoeg te doen! Zeker in het Beekpark, waar kids van 10.00 tot 16.00 uur kunnen deelnemen aan het Koninkrijksparcours. Lekker klimmen en klauteren voor de kinderen, een pannaveldje, springkussen en nog veel meer leuke activiteiten. Uiteraard wordt er ook aan de ouders gedacht en zal er horeca aanwezig zijn, waar je kunt genieten van een hapje en drankje op het terras. Daarnaast is er muziek van de Drive-in Show! Kijk op uitinapeldoorn.nl/koningsdag/beekpark voor alle informatie.