Kroondomein Het Loo Marathon

Zaterdag 2 februari 2019 - Start: Uddelermeer

Kroondomein Het Loo en de Midwinter Marathon zijn een unieke samenwerking aangegaan. Als nieuw onderdeel van de 45ste editie van de Midwinter Marathon wordt op zaterdag 2 februari samen met de Apeldoornse atletiekvereniging AV’34 de Kroondomein Het Loo Marathon georganiseerd, bestaande uit één grote ronde van 42 kilometer. Start en finish is bij het Uddelermeer. 


Opzet van de trail

Bij de Kroondomein Het Loo Marathon staat genieten van en respect voor de natuur op de eerste plaats. De trail is bedoeld als een recreatieve loop en heeft beslist geen wedstrijdkarakter. Er is dan ook geen tijdwaarneming. Er wordt in samengestelde groepen gelopen onder begeleiding van pacers van AV’34 en fietsers van de Mountainbikeclub Bar End. De groepen worden samengesteld op basis van door de lopers vooraf opgegeven trainingslooptijden (tussen de 3 en 5 uur). Elke groep bestaat uit maximaal 20 lopers. Een trailrun kenmerkt zich door kleinschaligheid, zo ook de eerste Kroondomein Het Loo Marathon. Tijdens deze editie is er plaats voor maximaal 150 lopers. De groepen starten om 10.30 uur. De laatste groep wordt omstreeks 15.30 uur terug verwacht (maximaal 5 uur).


Inschrijven

Inschrijven kan via deze link.


Uniek gebied

Kroondomein Het Loo is het grootste aaneengesloten landgoed van Nederland met een oppervlakte van bijna 10.500 hectare. Het kent uitgestrekte bos- en heidegebieden 2 worden gekenmerkt door natuurschoon, stilte en rust. Van oudsher is het gebied bekend om zijn wild: edelherten, reeën en wilde zwijnen.


Praktisch

Datum: zaterdag 2 februari 2018
Starttijd: 10:30 uur
Afstand: 42 km
Locatie: Uddelermeer
Kosten: €25,-

Meer informatie over deze 42 km marathon >>


Midwinter Marathon

Het oudste nog bestaande hardloopevenement van Nederland? Dat vind je gewoon in Apeldoorn! Dit jaar wordt de 45e editie van de Midwinter Marathon georganiseerd op (koop)zondag 3 februari 2018. Of je nou voor de kidsrun van 1 km gaat of juist voor de Asselronde van 25 kilometer, je professioneel rent of pas net komt kijken: iedereen mag meedoen aan het evenement. De Midwinter Marathon is uniek in Nederland door het fantastische parcour door de bossen van Apeldoorn en omgeving! Meer informatie >>

Afstanden
De Stentor Kidsrun (1 km) – € 3,00 per kind
Centraal Beheer Achmea Acht van Apeldoorn (8 km) – € 10,00 per persoon
Doorrood Businessrun (8 km en 10 em) – € 200,00 per team
Decathlon Mini-Marathon (10 em) – € 16,00 per persoon
Asselronde (25 km) – € 23,00 per persoon

De inschrijving is nog niet geopend. Op de dag zelf is er geen na-inschrijving. De inschrijving kan eerder sluiten als het gelimiteerde aantal deelnemers (per afstand verschillend) is bereikt. De bovengenoemde inschrijfkosten zijn incl. de kosten voor het gebruik van een chip voor de tijdsregistratie.