Lammetjesdagen

Welkom op de wereld!

Tijdens de lammetjesdagen ontmoet je de nieuwste leden van de schaapskudde: de pasgeboren lammetjes. Schattig! Bij zowel de schaapskooi van Hoog Buurlo als de Loenermark worden lammetjesdagen georganiseerd, zodat je met kennis kunt maken met de kleintjes in de kudde.


Lammetjesdag Hoog Buurlo

Zondag 17 maart - Hoog Buurlo

Beleef de lente bij de schaapskooi in Hoog Buurlo. Tijdens de Lammetjesdag laten de ongeveer 100 nieuwe bewoners zich in de grote schaapskooi bewonderen. Buiten de schaapskooi staan nog een aantal echte ‘knuffelschapen’. En er zijn nog meer kijk- en doe-activiteiten voor jong en oud. Kom zoveel mogelijk met de fiets wegens beperkte parkeergelegenheid.

Binnenkort vind je hier meer informatie.


Lammetjesdag Loenermark

Zondag 24 maart 2019 - De Loenermark

Kom jij ook op kraambezoek? Er zijn tussen 10.30 en 16.00 uur zo'n 180 lammetjes te bewonderen. Behalve lammetjes kijken kan je demonstraties schapen drijven bijwonen, hutten bouwen, een ponyritje maken en mee op excursie met de boswachter. Standhouders verkopen schaap- en streekproducten en verschillende lekkernijen. Gratis toegang, je betaalt wel parkeergeld. Meer informatie >>