LEGO Bouwmiddagen

2 en 25 november en 14 december - CODA Junior

Nieuwe activiteit in CODA: LEGO Bouwmiddagen! Leer nu hoe je van LEGO iets moet bouwen om het vervolgens te programmeren. In de Newtonzaal in CODA Junior kunnen kinderen vanaf 6 jaar dit nu leren. Iedere middag heeft een ander programmeerthema.


Tijdens deze actieve workshops leer je onder andere hoe je een robot bouwt en hoe je deze zo programmeert, dat het kan bewegen. Op donderdagmiddag 2 november kun je voor het eerst aan de slag met programmeerbaar Lego in de Newtonzaal in CODA Junior. 

CODA biedt tijdens de LEGO bouwmiddagen een speciaal programma aan, met elke bouwmiddag een ander thema. Kinderen vanaf 6 jaar werken met LEGO WeDo 2.0 en deelnemers vanaf 9 jaar kunnen aan de slag met LEGO Mindstorms. De workshops staan los van elkaar, maar het is natuurlijk hartstikke leuk om meerdere keren mee te doen.


Kosten

De kosten bedragen €5,- per persoon, per workshop. Voorafgaand kunnen de kosten per PIN worden voldaan bij de balie in CODA Centrale Bibliotheek. Je kunt ook betalen met de CODA FabLab Stempelkaart. Deelname aan de Lego bouwmiddag kost dan twee CODA FabLab stempels per workshop.


Aanmelden

Wil je meedoen aan de workshops? Meld je dan aan door een mail te sturen naar aanmeldingen@coda-apeldoorn.nl. Vergeet niet je naam, telefoonnummer en de datum waarop je wilt komen door te geven (Donderdag 2 november, 23 november en/of 14 december).

Let op: er kunnen maximaal 15 kinderen per workshop meedoen, dus meld je snel aan om zeker te zijn van een plekje.