Liberazione 

Zaterdag 5 mei 2018

Op 5 mei vieren wij in Nederland de vrijheid. In Apeldoorn was het ontbreken van een bevrijdingsfestival altijd een groot gemis. Twee jaar geleden is hier onder de vlag van de Giro d’Italia verandering gekomen met het gratis bevrijdingsfestival Liberazione. In 2018 krijgt het populaire feest weer een vervolg!


Praktische informatie

Liberazione is gratis toegankelijk en vindt plaats op 5 mei van 14:00 – 00:00 uur. De ingang van dit bevrijdingsfestival is bij Zwitsal-Zuid. Volg het evenement op Facebook en blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Meer informatie >>


Locatie

Op 5 mei vindt het enige echte bevrijdingsfestival van Apeldoorn weer plaats op het Zwitsalterrein (ingang Zuid). Na twee succesvolle edities wordt het dit jaar nog groter aangepakt dan de voorgaande edities. Zo komt er een uitgebreider programma voor kinderen en wordt er ook de ruimte geboden aan lokale toppers. Zoals je van een Bevrijdingsfestival gewend bent wordt het terrein weer sfeervol aangekleed en staat er ‘s avonds een Dance line-up voor je klaar waar je gegarandeerd wat danspasjes op wilt wagen.