Mini Dutch Mini Rally 2017

Zondag 1 oktober - Apeldoorn

Ook dit jaar is het in oktober weer tijd voor de Mini Dutch Mini Rally! Op 1 oktober zullen vele hun vertrouwde minivoertuig uit de schuur halen om mee te doen aan de Dutch Rally! Kom je ook aanmoedigen, of gewoon mooie auto's kijken, of doe je mee met de rally? Leuk!


Mini Dutch Mini Rally

Op zondagochtend 1 oktober start de rally op een unieke locatie midden in Apeldoorn. De Mini’s mogen op het marktplein staan en na een kop koffie met wat lekkers en de briefing gaat de rally van start. De organisatie zal ook dit jaar weer zijn best doen om mooie en stille landweggetjes op te zoeken waar de deelnemers de sportieve strijd met elkaar aan kunnen gaan. Meer informatie >>


Meedoen?

Deelnemen aan de Mini Dutch Mini Rally 2017 kost € 125,- per equipe. Dat is inclusief koffie met wat lekkers bij de start, de lunch en het diner. Daarnaast zijn zaken als rallyschilden, routeboeken en een duidelijke uitleg vanzelfsprekend bij de prijs inbegrepen. Alleen de drankjes bij het diner en het vocht voor de Mini zijn voor eigen rekening. Schrijf je nu meteen in!

Inschrijfformulier