Mini mornings

Zondag 21 oktober 2018 - Vue Cinema Apeldoorn 

Voor de eerste keer met je kleine naar de bioscoop? Iedere zondagochtend is het mini mornings bij Vue Cinema Apeldoorn! De allerkleinsten kunnen in hun eigen tempo kennis maken met de magie van de film. De lichten staan gedimd, het geluid staat zachter en na afloop ligt er een filmdiploma klaar. Dat vergeten ze nooit meer! 


Brandweerman Sam: klaar voor actie

Als een brandende oliewagen met volle snelheid richting Piekepolder rijdt, is Brandweerman Sam direct klaar voor een gedurfde reddingsactie. Mandy en Sarah filmen zijn redding en plaatsen het op hun nieuwe website Piekepolder Online. De video van Sams heldendaad gaat viraal en wordt ook opgemerkt door een beroemde Hollywood regisseur. Hij wil dat Sam de hoofdrol gaat spelen in zijn nieuwe film. Alleen wil de jaloerse tegenspeler van Sam deze rol ook en heeft er alles voor over om het van Sam af te pakken. Tijdens het filmen gebeuren er plotseling allemaal ongelukjes waarbij Sam gewond had kunnen raken. Daarom treft hij een aantal voorzorgsmaatregelen. Maar wanneer Sams tegenspeler het veiligheidslint van een vluchtauto doorknipt, vindt er een heel gevaarlijk ongeluk plaats. Alsof het allemaal niet erg genoeg is, lijkt het ook alsof het de schuld van Sam is. Mag Brandweerman Sam de film nog afmaken en komen Sarah en Mandy erachter wiens schuld het echt is?


Praktische informatie 

De film draait zondagmorgen 21 oktober om 11.00 uur in Vue Cinema Apeldoorn. De film is voor alle leeftijden. Meer informatie >>