Nationale Yogadag 

Woensdag 21 juni is door de Verenigde Naties officieel uitgeroepen tot internationale yogadag. Het idee achter de internationale yogadag is dat er zoveel mogelijk mensen tegelijkertijd aan yoga doen om zo saamhorigheid te creëren en bij te dragen aan een betere wereld die begint bij jezelf. 

Ook in Apeldoorn wordt uitgepakt met een gratis yogales in het Oranjepark te Apeldoorn.  Op woensdag 21 juni van 10:00 tot 11:00 uur ben je van harte welkom in het park.

Alle niveau’s zijn welko: Of dit nu je eerste les is of dat je al jaren yoga beoefend. 

Aanmelden? Stuur een mailtje naar  imara.yoga@gmail.com om een plek te reserveren. Er zijn geen matten aanwezig, maar de les zal plaatsvinden op het gras.

Heb je een eigen mat? Neem deze even mee. Denk ook aan een flesje water, zonnebrandcrème, muggenspray en een vest, of handdoek.

 

Ook leuk! 

Op zondag 25 juni wordt de tweede editie van de super gezellige Ouder & Kind Bootcamp gehouden in Park Zuidbroek. Je gaat een uur lang samen sporten, rennen, klimmen, kruipen en vooral heel veel lol maken. Alle stoere kinderen (leeftijd: 4+) die gezellig mee willen doen zijn van harte welkom samen met hun papa en/of mama. Van 10.00-11.15 uur, deelname kost € 3 per gezin incl. vers fruit en drinken na afloop. Verzamelen bij het grote speelveld achter Het Kristal. Meer informatie >>