IVN Natuurdag voor jong en oud

Zondag 14 oktober 2018 - het Woldhuis 

Hieperdepiep, hoera! IVN Apeldoorn bestaat 70 jaar! Kom daarom met je gezin op zondag 14 oktober 2018 naar het Woldhuis. Verwacht een feestelijke dag die bruist van de natuuractiviteiten! 


Het thema is herfst 

Een deel van het programma is gericht op kinderen, maar er zijn ook meerdere activiteiten voor volwassenen. Je kunt deze dag lekker scharrelen tussen de kraampjes. Er zullen hier meerdere natuur en milieuorganisaties aanwezig zijn, maar ook de gemeente en aanbieders van duurzame producten. 

Tijdens de herfst schieten de paddestoelen uit de grond! Tijdens een heerlijke wandeling ontdek je allerlei wetenwaardigheden en anekdotes over de paddenstoelen die je tegenkomt. En sportievelingen, opgelet! Je kunt je conditietesten tijdens de bootcamp in de natuur. Ben je iets minder sportief? Volg dan het natuuropdrachten circuit, waarbij je op het einde natuurlijk beloond wordt voor je hade werken. Vergeet je telefoon of fototoestel niet, want er wordt ook een korte workshop natuurfotografie gegeven. Tenslotte kan er gekeken worden naar interactief toneel voor kinderen (door DISK theaterproducties) en zijn er de nodige biologische versnaperingen aanwezig. 


Praktisch 

Iedereen is welkom van 11.00 tot 16.00 uur op het terrein van het Woldhuis (Het Woldhuis 11, gelegen ten oosten van de wijk Woudhuis en de A50). De toegang is gratis. Kom - als het even kan - met de fiets. Er is voor het stallen van fietsen genoeg ruimte beschikbaar bij de ingang van het Woldhuis 11. Auto’s kunnen geparkeerd worden op de parkeerplaats op de hoek van de Woudhuizerweg en de Woudhuizermark. Vandaar loopt een aantrekkelijke wandelroute (volg de natuurdagpijlen) naar het Woldhuis (circa 800 meter).

Meer informatie >>