Noordkaap the Challenge Party 

Zondag 19 november in Cafe De Zaak 

Noordkaap the Challenge Party 

Zondag 19 november in Café de Zaak! 

Apeldoorners Dani en Pauline zetten zich in voor 3FM Serious Request door mee te doen aan de Noordkaap. Op zondag vieren ze hun 'uitzwaaifeestje' in Cafe De Zaak. Ze staan zelf achter de bar en de opbrengst van deze avond gaat tevens naar het goede doel.  Vanaf 19:00 staan er een scale van artiesten waaronder DJ Funky Feike, DJ Chiel, Harry Vesseur wn Benjamin Kuijpers (Sax with the DJ). Gratis toegang. 


Dani en Pauline in actie op de Noordkaap

Dani en Pauline zijn zich al weken aan het voorbereiden op de Noordkaap Challenge. De auto is inmiddels grotendeels bestickerd  n het grote aftellen begonnen. Dani Levy en zijn beste vriendin Pauline gaan samen een bijzondere uitdaging aan voor 3FM Serious Request. Van 8 tot 20 december rijden ze mee in de Noordkaap Challenge. Een route van 7.500 kilometer naar het noordelijkste puntje van Europa in Noorwegen, waar het gemiddeld 15 graden onder nul is!
Dani en Pauline doen mee als Team Venner. Een mooie verwijzing naar de Challenge én naar hun vriendschap, Venner betekent ‘vrienden’ in het Noors. Met hun tocht, die in totaal 12 dagen duurt, hopen de twee een mooi bedrag in te zamelen voor de stille ramp van 3FM Serious Request. Hoe ze dit doen? Door de gloednieuwe Audi Q7 te laten bestickeren door sponsoren. “Bedrijven die de Challenge supporten konden een plekje op de auto kopen, advertentieruimte”, legt Dani uit. Een vaste prijs was er niet. “Dat hing af van de plek op de auto en hoe groot de sticker was. 

De tocht duurt 12 dagen en met temperaturen ver onder nul.  In totaal doen zo’n 50 auto’s mee aan de Noordkaap Challenge. Dani hoopt tussen de 2.500 en 5.000 euro op te halen. De kosten voor deelname betalen de twee uit eigen zak. Je kan Dani en Pauline ook steunen zónder advertentieruimte op de auto te kopen. Dit doe je door te doneren op hun officiële Kom In Actie-pagina op de website van 3FM en doneer: https://kominactie.3fm.nl/actie/team-venn


Meer informatie >>