Vue Openlucht Filmfestival

Vrijdag 17 t/m zaterdag 25 augustus 2018

Ga je mee een filmpje pakken in het bos?

Over het Openlucht filmfestival

Het Vue Openlucht Filmfestival is al jarenlang een een begrip in Apeldoorn. Met zijn ongedwongen sfeer heeft de grootste openluchtbioscoop van Europa de harten van veel filmliefhebbers gestolen. Met je stoeltje, een lekker hapje of drankje en goed gezelschap geniet je van de mooiste films. Ook dit jaar kunnen duizenden liefhebbers onder de sterrenhemel genieten van diverse filmavonden met topfilms en premières tijdens het Openlucht Filmfestival in Apeldoorn.

Het festival is de afgelopen jaren een groot succes, dankzij de unieke locatie midden in de natuur, de grote belangstelling/waardering van de bezoekers en sponsoring. In 2012 beoordeelde het publiek het festival qua sfeer, programma, beeld en geluid gemiddeld met een dikke 9. In 2013 stond het festival in de top 3 van buitenbioscopen in Nederland. Meer dan 2000 zitplaatsen en een gevarieerd aanbod van hapjes en drankjes maken dit festival tot een unieke belevenis die je niet mag missen!  


Programma 

Het Vue Openlucht Filmfestival trekt elk jaar weer meer bezoekers. De bosweide biedt per avond plaats aan meer dan 2000 man, waarvan 500 overdekte zitplaatsen op de tribune. Het festival toont verschillende filmgenres, waaronder de nieuwe blockbusters Mission Impossible – Fallout, Mamma Mia: Here We Go Again!, Incredibles 2 en Jurassic World: Fallen Kingdom. De voorpremière van de film Book Club kan ook op deze unieke locatie bekeken worden. Daarnaast staat de veelbesproken horrorfilm Hereditary op het programma voor de echte durfals.

Vrijdag 17 augustus - Mission: Impossible - Fallout

Zaterdag 18 augustus - Incredibles 2

Zondag 19 augustus - Hereditary 

Maandag 20 augustus - Wild 

Dinsdag 21 augustus - Book Club 

Woensdag 22 augustus - Mamma Mia: Here we Go Again! 

Donderdag 23 augustus - THE MEG 

Vrijdag 24 augustus - The Spy Who Dumped Me

Zaterdag 25 augustus - Jurassic World: Fallen Kingdom


Praktische informatie

Toiletten (gratis) aanwezig op de filmlocatie.
Loopafstand van ingang Park Berg & Bos naar filmlocatie: 10 tot 15 minuten.
Toegankelijk met rolstoel, maar houdt er rekening mee dat het festivalterrein zich op een glooiende bosweide bevindt.
Huisdieren niet welkom, begeleidingshonden (SOHO) wel.


Tickets bestellen? 

De kaartverkoop is van start gegaan! Scoor je ticket >>