Vue Openlucht Filmfestival

Ga je mee een filmpje pakken in het bos?
zaterdag 11 t/m zondag 19 augustus 2018

Over het Openlucht filmfestival

Het Vue Openlucht Filmfestival is al jarenlang een een begrip in Apeldoorn. Met zijn ongedwongen sfeer heeft de grootste openluchtbioscoop van Europa de harten van veel filmliefhebbers gestolen. Met je stoeltje, een lekker hapje of drankje en goed gezelschap geniet je van de mooiste films. Ook dit jaar kunnen duizenden liefhebbers onder de sterrenhemel genieten van diverse filmavonden met topfilms en premières tijdens het Openlucht Filmfestival in Apeldoorn.

Het festival is de afgelopen jaren een groot succes, dankzij de unieke locatie midden in de natuur, de grote belangstelling/waardering van de bezoekers en sponsoring. In 2012 beoordeelde het publiek het festival qua sfeer, programma, beeld en geluid gemiddeld met een dikke 9. In 2013 stond het festival in de top 3 van buitenbioscopen in Nederland. Meer dan 2000 zitplaatsen en een gevarieerd aanbod van hapjes en drankjes maken dit festival tot een unieke belevenis die je niet mag missen!  


Programma 

Het programma met de films die gedraaid gaan worden tijdens het Filmfestival worden binnenkort bekend gemaakt. Houd dus de site in de gaten en bekijk met wie je naar welke film wilt gaan! Meer informatie volgt binnenkort! 

Zodra de kaartverkoop start kan je t/m 31 juli online een ticket kopen voor € 9,-. Daarna wordt een online ticket € 10,-.


Praktische informatie

Toiletten (gratis) aanwezig op de filmlocatie.
Loopafstand van ingang Park Berg & Bos naar filmlocatie: 10 tot 15 minuten.
Toegankelijk met rolstoel, maar houdt er rekening mee dat het festivalterrein zich op een glooiende bosweide bevindt.
Huisdieren niet welkom, begeleidingshonden (SOHO) wel.