Spirituele beurs Paraview en sieradenbeurs in Apeldoorn

 

Paraview keert terug naar Omnisport. In het weekend van 23 en 24 december 2017 staat Omnisport Apeldoorn in het teken van spiritualiteit, paranormale zaken en diverse alternatieve geneeswijzen. Iedereen kan op een ontspannen manier kennismaken met deze onderwerpen en hier meer over ontdekken.


Persoonlijk consult

Er zijn vele deelnemers aanwezig waar je terecht kan voor persoonlijke consulten. Laat bijvoorbeeld een aurafoto maken, stel vragen over jouw relatie / werk aan een handlijnkundige of vraag of een paragnost om te bekijken of hij/zij iets voelt bij een persoonlijke foto of voorwerp. Heb je hier geen behoefte aan? Er is ook genoeg te ontdekken door gewoon rond te lopen, te voelen en interesses te delen met anderen.


Doorlopende lezingen

Ontdek meer over spiritualiteit door de gratis lezingen en workshops die gedurende de hele dag worden gegeven. Sluit bijvoorbeeld aan bij een lezing over contact met overledenen, reiki, yoga en veel meer. Ontdek hier meer over de diverse lezingen.


Tickets en tijden

Openingstijden
Zaterdag 23 december: 12.00 – 17.30 uur
Zondag 24 december : 11.00 – 17.30 uur
Locatie: Omnisport Apeldoorn, De Voorwaarts 55, 7321MA Apeldoorn
Prijzen: Volwassenen: € 6,50, 65+: € 5,-. Kinderen t/m 11 jaar (onder begeleiding): gratis


Ontdek meer

Ben je geïnteresseerd geraakt in deze beurs en het ontdekken van spiritualiteit? Lees dan meer op de website van Paraview >> 

 

Ook Sieradenbeurs in Omnisport 

Wil je je kerstoutfit helemaal compleet maken? Breng dan vlak voor de kerstdagen nog even snel een bezoek aan de Sieradenbeurs. van zaterdag 23 t/m zondag 24 december in Omnisport. Hier vind je handgemaakte kettingen, armbanden, ringen, oorbellen, kralen en allerlei materialen. Kortom, alles om er tijdens de Kerstdagen tip-top uit te kunnen zien. En vind je toch niet precies wat je zoekt? Dan kan je ook zelf aan de slag bij de workshops. Entree € 3,50, 65+ € 2,00. Kinderen t/m 11 jaar onder begeleiding gratis. Openingstijden
zaterdag 12.00-17.30 uur en zondag 11.00-17.30 uur. 

Tevens vindt tegelijkertijd de Paraview spirituele beurs plaats. Een combikaart voor de Sieradenbeurs en de Paraview kost € 6,50 voor volwassenen.

Meer uittips