Pinksterbrocante bij Paleis Het Loo

Zaterdag 8 t/m maandag 10 juni 2019


Foto: Heerenlanden Events

Het Stallenplein van Paleis Het Loo is op zaterdag 8 juni en tijdens de aansluitende pinksterdagen het podium voor een bijzondere brocante fair. In samenwerking met Heerenlanden Events, specialist in brocante fairs, zijn ruim veertig brocanteurs uit Nederland en België naar Paleis Het Loo gehaald. De kramen worden ingericht met uiteenlopende brocante; Victoriaans, stoer, romantisch of juist industrieel.

Daarnaast zijn er in de koetshuizen koninklijke rijtuigen, auto’s en sleden van dichtbij te bekijken. Kinderen (van ca. 4 t/m 12 jaar) zijn welkom in het Kinderatelier voor het in orde maken van een koninklijke auto of rijtuig en het ontwerpen van een eigen moestuin of paleis. 


Foto: Heerenlanden Events


Openingstijden en prijzen

Entree Paleis Het Loo € 7,50 p.p., kinderen 4 t/m 12 jaar € 2,50 p.p., t/m 3 jaar gratis. Een entreeticket geeft toegang tot de Pinksterbrocante, het Stallenplein, het paleisdak, de tuinen en de Oranje-wandeling door het paleispark. De openingstijden zijn nog niet bekend. Houd de site in de gaten voor meer informatie.