Prins(ess)endagen op Paleis Het Loo

Iedere dinsdag en woensdag van 24 juli t/m 22 augustus 2018

Museum Paleis Het Loo organiseert deze zomer voor de jonge museumbezoekers de ‘Prinsen- & Prinsessendagen’. in 2018 op maar liefst 10 dagen; dinsdagen én woensdagen! Kom verkleed naar Paleis Het Loo, laat je schminken, versier je eigen kroon met edelstenen of maak een medaille. Ontmoet het koningspaar Willem III en Mary met hun hofhouding en neem plaats op een koninklijke troon.


Prins of prinses voor een dag

De tuinen en stallen vormen het sprookjesachtige decor op de Prinsen- en Prinsessendagen. Een boordevol programma met allerlei gezellige kinderactiviteiten, leuk voor meisjes én jongens! Kinderen leren alles over het echte prinses zijn in de etiquette-les en bij het pijl- & boogschieten of croquet ontdekken de prinsen hun talenten! Ze ontmoeten het koningspaar Willem III en Mary met hun hofhouding en nemen plaats op een koninklijke troon. Meer informatie >>


 

Entreeprijzen en openingstijden

Paleis Het Loo is deze dagen van 10.00 - 17.00 uur geopend. Een entreebewijs geeft toegang tot de tuinen, stallen, restaurants, het paleisdak en de Oranje-wandeling in het paleispark.
Gratis entree voor: Museumkaarthouders, kinderen t/m 3 jaar, Vrienden van Paleis Het Loo, Vereniging Rembrandt en BankGiro Loterij VIP-KAART.

Volwassene (vanaf 13 jaar) € 7,50
Volwassene (vanaf 13 jaar) online € 7,00
Kinderen 4 t/m 12 jaar € 2,50
CJP (Cultuurkaart) € 5,00
Gezinskaart € 20,00
(2 volw + max. 4 kinderen t/m 12 jaar)
Parkeerkosten € 7,00

Voor de activiteiten geldt een toeslag van € 2,50 per kind in combinatie met een geldig entreebewijs. Ook is het mogelijk een koetsrit te maken of een kinderaudiotour te volgen. Voor volwassenen gelden de reguliere entreeprijzen. Verkleed komen mag, maar hoeft niet! Aanmelden niet nodig.
Kinderen met een museumkaart of tot en met 3 jr (die mee willen doen aan de activiteiten) betalen alleen de toeslag. Het ‘toeslagkaartje’ kan online worden besteld en betaald. Neem wel op de dag zelf ook de museumkaart mee!