Prins(ess)endagen op Paleis Het Loo

Iedere dinsdag en woensdag van 24 juli t/m 22 augustus 2018

Is jouw kind een echte prins of prinses? Kom dan deze zomer naar Paleis het Loo! Net als eerdere jaren organiseert Museum Paleis Het Loo ook dit jaar de Prinsen- en Prinsessendagen. Dus kom verkleed naar Paleis Het Loo en laat je schminken, versier je eigen kroon met edelstenen of maak een medaille! De Prinsen- en Prinsessendagen zijn elke dinsdag en woensdag vanaf 24 juli t/m 22 augustus. 


Prins of prinses voor een dag

De tuinen en stallen vormen het sprookjesachtige decor van de Prinsen- en Prinsessendagen. Een boordevol programma met allerlei gezellige kinderactiviteiten, leuk voor meisjes én jongens! Laat je schminken, versier je eigen kroon met edelstenen of maak een medaille! Prinsen ontdekken hun talenten bij het pijl- en boogschieten of het croquet spelen, terwijl prinsesjes alles leren over het prinsessenleven tijdens een heuse etiquette-les.  Ook ontmoeten ze het koningspaar Willem III en Mary met hun hofhouding en mogen ze plaatsnemen op een koninklijke troon. Verkleed komen mag, maar hoeft niet. Meer informatie >>


Entreeprijzen en openingstijden

De Prinsen- & Prinsessendagen zijn in 2018 op 24, 25 en 31 juli & 1, 7, 8, 14, 15, 21 en 22 augustus. Paleis Het Loo is deze dagen van 10.00 - 17.00 uur geopend. Een entreebewijs geeft toegang tot de tuinen, stallen, restaurants, het paleisdak en de Oranje-wandeling in het paleispark. Voor Museumkaarthouders, kinderen t/m 3 jaar, Vrienden van Paleis Het Loo, Vereniging Rembrandt en BankGiro Loterij VIP-KAART is de toegang gratis. 

Prijzen 

Volwassene (vanaf 13 jaar) € 7,50
Volwassene (vanaf 13 jaar) online € 7,00
Kinderen 4 t/m 12 jaar € 5,00
CJP (Cultuurkaart) € 5,00
Gezinskaart € 30,00
(2 volw + max. 4 kinderen t/m 12 jaar)
Ritje met koets (niet online verkrijgbaar) € 1,00
Parkeerkosten € 7,00

Toeslag

Voor de activiteiten geldt een toeslag van € 2,50 per kind in combinatie met een geldig entreebewijs. Ook is het mogelijk een koetsrit te maken of een kinderaudiotour te volgen. Voor volwassenen gelden de reguliere entreeprijzen. Vooraf aanmelden is niet nodig. Kinderen met een museumkaart of tot en met 3 jr (die mee willen doen aan de activiteiten) betalen alleen de toeslag. Het ‘toeslagkaartje’ kan online worden besteld en betaald. Neem wel op de dag zelf ook de museumkaart mee!


Tip

Reserveer online een high tea met kinderchampagne in de Balzaal of een picknickmand voor een koninklijke picknick in de paleistuinen.