Real Human Bodies Exhibition 

9 t/m 12 november - Omnisport

Ben jij altijd al nieuwssgierig geweest naar het menselijk lichaam of ben je benieuwd naar de wetenschap eromheen? Dan is dit je kans om een echt levenloos lichaam te zien tijdens de tentoonstelling van Real Human Bodies in het Omnisport op 9 t/m 12 november.


Rondreizende tentoonstelling

Tot voor een paar jaar was het bekijken van dode lichamen en het verkennen van de anatomische toestand uitsluitend voorbehouden aan artsen in de dissectiezalen van de universiteiten. De rondreizende tentoonstelling Real Human Bodies heeft als doel, de anatomische wetenschap aan geïnteresseerde bezoekers door te geven. Natuurlijk is deze tentoonstelling ook aan te bevelen aan o.a. artsen, verpleegkundigen en ieder die in het lichaam geïnteresseerd is!

De tentoonstelling Real Human Bodies verleent aan de hand van een omvangrijke wetenschappelijke verzameling van ca. 200 waardevolle didactische exponaten een geneeskundige leerstof aan de geïnteresseerde bezoeker. Deze verzameling bestaat uit bewaarde menselijke lichamen, skeletten, ledematen, organen, simulatie van functies, proefmodellen.


Tickets

Volwassenen : 15 euro
Studenten, scholieren : 10 euro
Onder 4 jaar ; Gratis

Locatie: Omnisport, De Voorwaarts 55, 7321 MA Apeldoorn

Tijd: 11:00 tot 17:00 uur