Het hilarische spel Ren je rot!

Zaterdag 15 april in Winkelcentrum Oranjerie 

 

Ren je (weer) rot!

Ren je rot, het populaire televisiespel ‘van toen’ komt naar je toe. Presentator/ zanger Bart Bosch steekt het populaire spel uit de jaren ’80 in een nieuw jasje en jij kunt meedoen op zaterdag 15 april in winkelcentrum de Oranjerie in Apeldoorn.

Ren je rot werd van 1973 tot en met 1983 uitgezonden op de Nederlandse tv. In de spelquiz namen schoolklassen het tegen elkaar op door meerkeuzevragen te beantwoorden. Als de presentator Martin Brozius ‘Ren je rot’ riep, renden ze naar het vak waarin hun antwoord stond. Was het antwoord goed, dan mochten ze een balletje in een cilinder gooien. De groep met de meeste ballen in de cilinder won.

Spel voor iedereen
Bart Bosch vond het tijd om oude tijden te laten herleven en dit hilarische spel weer op de markt te brengen. Het spel is geschikt voor alle leeftijden en verschillende doelgroepen en leent zich perfect voor winkelcentra, bedrijfsfeesten, vrijgezellenparty’s en andere evenementen. De vragen zijn aan te passen aan elk thema.  Net als de prijzen.

Helemaal anno nu
Ren je rot is een feest der herkenning. Op het moment dat de kandidaten het typerende ‘Rrren jjje rrrrot!’ horen, zit de stemming erin. Pure nostalgie dus. Maar dan wel in een modern jasje, want het decor is volledig van deze tijd. Er wordt gebruik gemaakt van zeer professionele geluidsapparatuur, led-verlichting en grote schermen.