Royal Talens

3, 10, 17 februari 2018 - Driedaagse masterclasses JAZZ-ART

Ontdek je eigen talent

Heb je altijd al een mooi portret van je geliefde willen schilderen? Of kan je al schilderen, maar wil je de fijne kneepjes van het vak nog beter beheersen?​ De lessen zijn gestructureerd opgebouwd. Elke les is een stap verder in de wereld van de schilderkunst. Er zijn nog oneindige technieken, feiten en methodes om onder de knie te krijgen. Na een aantal lessen zal je merken dat je anders gaat kijken naar schilderijen, maar ook naar de wereld om je heen.


Gustave Nouel

De in Deventer gevestigde professionele kunstschilder en sneltekenaar Gustave Nouel (GN) uit Aruba, die zijn sporen in de kunstwereld heeft verdiend, deelt in 2018 zijn expertise met kunstenaars uit heel Nederland.

Al in zijn studietijd begon hij met het ontwikkelen van zijn internationale ‘straatschets’ techniek, waarvoor nu veel belangstelling bestaat, ook bij de jeugd. Hij wordt door velen gezien als één van de bekendste kunstenaars uit het Caribisch gebied. Gustave (gustavenouel.exto.nl) deelt graag zijn levenslange ‘straatschets’ ervaring en ‘artistieke geheimen’ met talenten en geïnteresseerde medekunstenaars op alle niveau’s. Bij Royal Talens Experience Centre in Apeldoorn, hebben kunstenaars uit heel Nederland nu de kans.

Op donderdag 18 januari 2018 geeft hij van 18.30 tot 22.00 uur op uitnodiging van  Royal Talens Experience Centre, een workshop ‘straatschetsen’ voor alle niveau’s.

Tevens is hij door Royal Talens uitgenodigd om op de zaterdagen 3, 10 en 17 februari 2018, van 13.30 tot 17.00 uur, een JAZZ-ART Masterclass te geven aan gevorderden.  
De bekende Arubaanse jazzmuzikant Delbert Bernabela (www.delbertbernabela.com) is bereid gevonden om voor deze JAZZ ART Masterclass van GN, als model, allerlei instrumenten te bespelen. Delbert, een succesvolle en zeer bekende muzikant in het Caribisch gebied ziet het als een uitdaging om zijn jazzy grenzen uit te breiden tot Europa, met de hoop om zijn muziek met de rest van de wereld te kunnen delen.


Data en tijden

Data: zaterdagen 3, 10 en 17 februari 2018
Tijd: van 13.30 uur tot 17.00 uur.

Locatie: Sophialaan 46, 7311 PD Apeldoorn

 

Meer informatie >>