Serieus Langste Discostraat van Apeldoorn 

Donderdag 14 december 20:30 -22:00 uur 

‘Dans je warm voor 3FM Serious Request’
 

Donderdag 14 december is het nog maar 5 dagen  voordat de 3FM dj’s worden opgesloten in het Glazen huis op het Marktplein. Dat vraagt om een feestje. Apeldoorn roept iedereen op om zijn of haar  dansschoenen uit de kast te halen, want de Hoofdstraat in hartje Apeldoorn, is tussen 20.30 uur en 22.00 uur de Serieus-Langste-Discostraat. Vol muziek, DJ, dans en discolights. ‘Dus put on your dancing shoes and show your moves!’ O.a. 3FM DJ Rob Jansen en DJ Beats zijn aanwezig! 

Iedereen is van harte welkom en de toegang is gratis.


3FM Serious Request
De stad Apeldoorn loopt warm voor het evenement 3FM Serious Request. Op het Marktplein is gestart met de bouw van het Glazen Huis om deze op tijd gereed te hebben voor de 3FM dj’s Domien, Angelique en Sander. Achter de schermen wordt nog hard gewerkt om de laatste bekende puntjes op de i te zetten. Ook de inwoners van Apeldoorn komen al volop in actie voor 3FM Serious Request om geld in te zamelen voor de Stille Ramp. Deze staat dit jaar in het teken van het herenigen van kinderen met hun ouders, die elkaar kwijt zijn geraakt in conflictgebieden of als gevolg van rampen. 


Over 3FM Serious Request

Dit jaar staat het Glazen Huis van 3FM Serious Request op het Marktplein in Apeldoorn. Met 3FM Serious Request zet NPO 3FM zich samen met het Rode Kruis in voor een stille ramp. Drie 3FM dj’s sluiten zich zes dagen lang op in een glazen radiostudio. Tegelijkertijd draaien ze dag en nacht, in ruil voor een donatie, verzoeknummers voor luisteraars. De stille ramp van dit jaar zijn de ruim vier miljoen ouders en kinderen die elkaar door een ramp of conflict uit het oog zijn verloren.


Programma 

Het gehele programma vind je vanaf volgende week op de site. Er zijn diverse Kom in Acties in de binnenstad en vanzelfsprekend is er een groots programma op het Marktplein. 


Plattegrond Marktplein 

1. Glazen Huis
Van maandag 18 tot en met zondag 24 december 2017 staat het Glazen Huis van 3FM Serious Request op het Marktplein in Apeldoorn. Daar kun je 24/7 de dj’s Sander Hoogendoorn, Domien Verschuuren en Angelique Houtveen komen aanmoedigen. In de brievenbus bij het Glazen Huis kun je je donatie achterlaten.

2. NOS op 3 radiojournaal
Neem je eigen NOS op 3 radiojournaal op voor € 10,- in de TV studio.

3. The Plees to Be
Zelfs tijdens de sanitaire stop kun je 3FM steunen tijdens ‘Serious Peequest’. Vraag hier de vetste shit aan bij één van de Peejays en krijg jouw favoriete plaat op de pleelist.

4. Serious Request Café
Altijd al eens aanwezig willen zijn bij de studio-opnames van de dagelijkse TV uitzending van Serious Request? Dat kan in het speciale Serious Request Café op het plein. Check 3FM.nl/seriousrequestcafe, doneer en zit live in de uitzending!

5. Finale 24 december
Op de laatste dag van 3FM Serious Request vindt vanaf 13.00 uur een spectaculaire eindshow plaats. Op het podium op het Marktplein treden diverse artiesten op en wordt het eindbedrag bekend gemaakt.

6. Podium te Huur
Altijd al eens jouw talent willen laten zien aan heel Nederland? Grijp nu je kans! Doneer aan 3FM Serious Request en the stage is yours. Van goocheltruc tot dansact tot het spelen met je eigen band, alles kan op het grote 3FM podium op het Marktplein. Meld je aan via 3FM.nl/podiumtehuur.


Diverse artiesten op het podium op Marktplein 

Het grote podium van 3FM Serious Request op het Marktplein wordt ook in de actieweek ingezet. Iedere avond host 3FM-dj Frank van der Lende daar Franks Feestje, met een line-up waar je 'u' tegen zegt! Onder andere De Jeugd Van Tegenwoordig, Jonna Fraser en The Overslept zijn op dat podium te vinden. Maar dit is slechts het begin... Binnenkort wordt de volledige line-up bekendgemaakt.


Slaapgasten 

Vanzelfsprekend zijn er ook slaapgasten in het Glezen Huis. Daarom zal er ook dit jaar iedere nacht een BN'er zijn intrek nemen in het Glazen Huis. Dit doen ze om onze dj's te ondersteunen, geld binnen te halen en om er simpelweg een nóg groter feestje van te maken. De eerste 2 slaapgasten zijn reeds bekend gemaakt door 3FM: Robert ten Brink en Jan Kooijman. 


DJ's komen aan per Rode Kruis Trein op station Apeldoorn 

Op maandag 18 december komen de DJs Domien Verschuuren, Sander Hoogendoorn en Angelique Houtveen rond 15:00 uur aan op Station Apeldoorn per historische trein! 


Kom in actie 

Er zijn reeds talloze Apeldoornse initiatieven! Van kerstkaartenverkoop tot diverse Apeldoornse songs! Neem eens een kijkje in de agenda van SRA17 en lees hoe je in actie kunt komen


Meer informatie >>