Speciaalbierfestival Voor De Goede Orde 

Zondag 3 juni 2018 - Hop Donders (Koniginnelaan 69B)

Op zondagmiddag 3 juni viert Apeldoorns jongste speciaalbierfestival haar derde editie, dit maal bij speciaalbierwinkel Hopdonders aan de Koninginnelaan. Van 14 tot 19u biedt het plein achter de zaak plaats aan vijf Nederlandse brouwers, tot 200 bezoekers en legio bijzondere bieren. Na twee geslaagde edities op originele Apeldoornse locaties – het terras van Koffiehuis Schenkers en de kelder van mannenwinkel Mansion24 – nu een 'thuiswedstrijd' voor organisator Hopdonders, dat de parkeerplaats achter de zaak voor de gelegenheid omtovert tot festivalterrein.


Kleinschalig en kwalitatief

Insteek is weer een even gemoedelijk als overzichtelijk festival neer te zetten, waar de verstokte liefhebber zijn hart kan ophalen, maar je ook prima met 'het hele gezin' naartoe kunt. Daarom niet meer dan vijf brouwers. (Onder de bevestigde namen: Puik, DAVO, Epe Bier Collectief en Kleiburg!) En verder hamburgers van de barbecue, speelgelegenheid voor de kleintjes, fris en wijn voor mogelijk verdwaalde niet-bierdrinkers en natuurlijk volle bak zon...


Gastenlijst

Omdat de ruimte beperkt is, wordt er gewerkt met een gastenlijst. Vermelding kost € 15 per persoon, waarvoor je op de dag zelf bij de ingang van het festival een polsbandje, een proefglas en vijf muntjes t.w.v. 2 euro kunt afhalen. Niet-bierdrinkers zijn natuurlijk ook van harte welkom; zij kunnen voor 5 euro alleen het polsbandje kopen.


Tickets

Tickets zijn verkrijgbaar bij Hopdonders aan de Koninginnelaan 69B of in de webshop >>