Vier de zomer op Kasteel Cannenburch!

Zaterdag 7 juli t/m zondag 2 september - Kasteel Cannenburch in Vaassen 

Speuren, spelen en onthaasten: daar gaat het deze zomer om bij Kasteel Cannenburch. Daarom organiseren ze in de maanden juli t/m augustus voor jong en oud verschillende leuke activiteiten. Wat dacht je bijvoorbeeld van een knapzakspeurtocht of Oud-Hollandse buitenspelletjes voor de allerkleinsten, het Frans Festijn of de Verborgen Trappentour? 


Knapzakspeurtocht

7 juli t/m 2 september-  12.00 tot 17.00 uur

Speur naar antwoorden in het kasteelpark en rust onderweg even uit op een bankje met wat lekkers uit de knapzak. De speurtocht eindigt in de gewelvenkelders van het kasteel om de antwoorden te controleren. Natuurlijk ligt er voor alle speurders een kleine verrassing klaar. Voor de knapzakspeurtocht betaal je €2,50 per kind.  


Oud Hollandse buitenspelletjes

7 juli t/m 2 september - 11.00 tot 17.00 uur

Terwijl je als ouders op het terras van restaurant 't Koetshuis geniet van een lekkere kop koffie of thee, vermaken je kinderen zich op het grasveld met hoepels, kegels en andere Oud-Hollandse spelletjes. Hier zijn geen kosten aan verbonden. 


Ontdekkingstocht door het kasteelpark 

25 juli, 8 augustus en 22 augustus - 13.30 tot 16.00 uur

Wat is er nou leuker voor kinderen dan een ontdekkingstocht door een echt kaseelpark? Ga daarom mee op ontdekkingstocht door het kasteelpark waar veel te zien en te doen is. De boswachter geeft antwoord op alle vragen en vertelt leuke natuurweetjes. Aan het einde staat een leuke verrassing klaar. 

De kosten zijn € 3,50 per persoon. Reserveren is noodzakelijk. Meer informatie >>


Frans Festijn

4 augustus 10.00 tot 18.00 uur en 5 augustus 10.00 tot 17.00 uur

Vive la France! Op 4 en 5 augustus staat de Cannenburch in het teken van Frankrijk. Ontdek het mediterrane assortiment van brocanteurs, kunstenaars en verkopers van delicatessen, sieraden en Frans tafellinnen. Maa er is meer: proef de lekkernijen van de verschillende foodtrucks, laat je verrassen door de karikaturist en doe mee met de workshops stempels maken . 

Entree: € 7,50. Voor kinderen tot 12 jaar is de toegang gratis.


Verborgen Trappentour

28 juli en 25 augustus - 13.30 uur

Wist jij dat Kasteel Cannenburch geheime gangen, trappen en vertrekken kent? En jij kunt ze ontdekken! Op 28 juli en 25 augustus neemt een gids je mee naar deze bijzondere plekjes in het kasteel. 

De kosten zijn € 12,50 voor volwassenen. Kinderen van 4 t/m 18 jaar betalen € 8,25. Donateurs, Museumkaarthouders en Rembrandtkaarthouders betalen € 3,00 per persoon op vertoon van geldige pas. Er is plaats voor maximaal 15 personen. Reserveren is noodzakelijk. Meer informatie >>


Minibus Parkrondleiding

29 juli en 26 augustus - 13.00, 14.00 en 15.00 uur

Ben je minder goed te been, maar wil je wel graag al het moois van het kasteelpark ontdekken? Doe dan mee aan de Minibus Parkrondleiding. Tijdens deze rondleiding neemt een gids je mee naar de mooiste plekjes van het kasteelpark. In de bus is plek voor 12 personen. 

De kosten zijn € 5,00 per persoon. Voor tickets kun je terecht in de kasteelwinkel.