Het Sprookjestheater komt naar Malkenschoten!

Maandag 16 t/m zaterdag 21 oktober 2017 Kinderparadijs Malkenschoten

Snoezepoes en Kwibus komen terug! Tijdens de herfstvakantie komen ze met een voorstelling optreden in Kinderparadijs Malkenschoten. Ze zullen avontuurlijke verhalen vertellen over de twee poezenzusjes Sok en Sikje. Kom je ook kijken? Ze spelen van maandag 16 oktober tot zaterdag 21 oktober 2017. 


Het Sprookjestheater

Tijdens de herfstvakantie zullen Kwiebus en Snoezepoes, gebaseerd op de televisieserie ‘’Snoezepoes slaap zacht’’ op Pebble TV, de spannendste en grappigste verhalen vertellen over de twee poezenzusjes Sik en Sokje, die op de boerderij van Boer Klompjes wonen. Hun dóldwaze avonturen zullen worden gedeeld, want we weten natuurlijk allemaal dat er op de boerderij van alles te beleven is. En omdat het voor Snoezepoes nooit spannend genoeg kan zijn, zullen monsters en spoken zeker niet ontbreken in de verhalen!


Showtijden

De voorstellingen zullen dagelijks plaatsvinden in de herfstvakantie op Kinderparadijs Malkenschoten in de Bergkapschuur.

De speeltijden zijn:
13:30 uur
14:30 uur
15:30 uur

De duur van de voorstelling is circa 25 minuten.

De toegangsprijs is €2,50 per persoon. Bezoekers kunnen het kaartje voor de voorstelling bewaren en in de maand november inleveren als ze een voorstelling in het Sprookjestheater willen bijwonen. Ze krijgen dan € 2,50 korting per persoon op de prijs van € 8,-.


Snoezepoes en Kwibus komen terug!

Wie in het verleden al regelmatig bij Kinderparadijs Malkenschoten kwam, zal weten dat Kwiebus en Snoezepoes geen onbekenden zijn van het Kinderparadijs. Wij zijn daarom blij om te melden dat Kwiebus en Snoezepoes, naast de herfstvakantie, vanaf 4 november 2017 het gehele jaar door aanwezig zijn met spannende en grappige mini musicals. De Ganzepas wordt hiervoor omgetoverd tot een klein intiem theatertje. 


Halloween in Kinderparadijs Malkenschoten

Tijdens de herfstvakantie staat Kinderparadijs Malkenschoten in het teken van halloween! Verkleed je als een echte griezel en loop door de gebieden waar griezels je aan het schrikken maken. Je kan ook meedoen met halloweenlasergamen. Bekijk hier wat er allemaal te doen is!


Kinderparadijs Malkenschoten

Bij Kinderparadijs Malkenschoten kunnen kinderen gezellig spelen en leren over de boerderijdieren. Hoe leven de dieren op de boerderij en wat vinden ze leuk? Het vrolijke varkentje Binky laat graag zijn park zien. Er zijn diverse speeltuinen, een klimparcours, en skelterbaan. Daarnaast kunnen de bezoekers hutten bouwen en waterfietsen op de vijver. Ook rijdt de BinkyBus over het park.


Meer informatie >>