StadsOase 

Een intiem zomerfestivalletjes in hartje Apeldoorn!

De StadsOase keert in juli en augustus terug naar het Cultuurkwartier! Na de succesvolle eerdere edities kun je ook dit jaar op het Cultuurplein tussen CODA en Gigant terecht. Met onder andere muziek, theater, kunst, eten, drinken en heel veel enthousiaste jonge creatievelingen. Toegang tot de StadsOase is gratis!


Programma

De data van Stadsoase 2018 worden binnenkort bekend gemaakt. Met deze data wordt ook het programma duidelijk! Houd de site dus goed in de gaten, want binnenkort weet je welke data je kan genieten van je favorieten.


Extra programmaonderdelen

Het programma van de StadsOase zal elke week variëren door aanvullende onderdelen zoals yoga, theater en kleinkunst. Ook keert de Bring-Your-Own BBQ weer terug: zorg zelf voor het vlees, vis of vega hapjes en Gigant zorgt voor de barbecue en sauzen. Ook wordt er een speciale Vedett-bar opgebouwd en is de buitenbar in een nieuw jasje gestoken. 

Wil jij ook een bijdrage leveren aan de StadsOase? Laat het Gigant weten! Neem met je plannen en ideeën contact op via stadsoase@gigant.nl