Swim to fight cancer 

Zwemmen voor het goede doel op zondag 17 september - Bussloo

 

 

Zwem mee voor onderzoek 

Één op de drie mensen krijgt kanker in zijn of haar leven. Samen kunnen we ervoor zorgen dat kanker een ziekte wordt die niet meer dodelijk is. Samen in actie voor meer kankeronderzoek. Swim to Fight Cancer biedt je een mogelijkheid om ook een steentje bij te dragen. Bij Swim to Fight Cancer in Apeldoorn zwem je in Bussloo, om samen met honderden anderen zoveel mogelijk geld bij elkaar te brengen voor de strijd tegen kanker. Via jouw strijd tegen het water.

Op zondag 17 september vindt tweede editie van swim tot Fight Cancer 055! 

Achter de schermen zijn vele vrijwilligers weer druk bezig om er ook dit jaar een fantastisch evenement van te maken. 


Het goede doel

Swim tot Fight Cancer is een recreatief zwemevenement in en rondom Recreatieplas Bussloo waarbij deelnemers zoveel mogelijk donaties ophalen voor Fight Cancer, ten behoeve van onderzoek naar nieuwe behandelmethoden en medicijnen in de strijd tegen kanker. Doe mee en help ervoor te zorgen dat kanker in de toekomst geen dodelijke ziekte meer is!

Je kunt meedoen als business team en als individueel deelnemer. Je kan je reeds inschrijven voor: 
1500 meter zwemmen voor individuen en teams;
1600 meter, estafette race voor teams, nieuw
200, 400, 600 meter of 1,5 km.

 


Start & finish 

Start en finish van Swim to Fight Cancer Apeldoorn op zondag 17 september 2017 zijn bij recreatieplas Bussloo.  Deelname staat open voor individuen en (bedrijven) teams.  De minimumleeftijd om mee te doen is 16 jaar.


Hoe werkt het?

Vorig jaar heeft Swim to Fight Cancer voor de eerste keer succesvol plaatsgevonden in Apeldoorn.  Deelnemers aan Swim to Fight Cancer Apeldoorn maken zich sterk om door middel van donaties van vrienden, familie, collega’s, buren, teamgenoten, etc. zoveel mogelijk geld bijeen te brengen.  Wil je meedoen? Als deelnemer wordt minimaal om €250,- aan donaties bij elkaar te brengen. Dat is overigens via deze website eenvoudig te volgen voor jou en je donateurs. De bijeengebrachte donaties gaan rechtstreeks naar zogenaamde fellowships. Een fellowship is een persoonlijke beurs voor jonge, talentvolle artsen en onderzoekers, waarvan we verwachten dat ze een belangrijke rol zullen gaan spelen in het kankeronderzoek in Nederland. 


Meer informatie >>