Bijzonder overnachten

Deel op:

Wil je eens bijzonder overnachten? Ook dat kan in en om Apeldoorn! Wat dacht je bijvoorbeeld van slapen in een luxueuze vliegtuigsuite of overnachten in een boomtent? Hieronder hebben we een paar voorbeelden voor je uitgelicht.

Kijk voor alle mogelijkheden eens op:

Slapen in het bos

slapen in het bos 4

Slapen in het bos!

Midden in het bos bij Apeldoorn ligt deze bijzondere Bed & Breakfast. Je rijdt het bospad op, over het wildrooster heen en vanaf dan heb je het bos voor jou alleen! Puur natuur; ruisende bomen, kwetterende vogels en groen zover je oog reikt! Maar eigenlijk is de Bed & Breakfast zo mooi & stijlvol ingericht, dat het de vraag is of je veel van het bos zult zien... Zodra je naar binnen stapt valt je mond open van verbazing. Wit, zonnig, stralend, uitnodigend en van alle gemakken voorzien. Slapen in het Bos is eigenlijk meer dan een B&B. De mooie keuken is volledig uitgerust, er staat een heerlijke houtkachel, openslaande tuindeuren leiden naar je eigen terras met vuurkorf en er is volop leesmateriaal! 's Avonds staar je door het glazen dak over de boomtoppen naar de sterrenhemel, 's ochtends word je gewekt voor een lekker verwenontbijt! Maar pas op, eens geslapen in het bos wil je nóóit meer weg.

Slapen bij de boer

slapen bij de boer

Slapen bij de boer: De groote modderkolk

Op het terrein van de vereniging Natuurmonumenten ligt de biologische boerderij van de familie Peters. Slaap in een luxe tent en geniet van het plattelandsleven.
Op de boerderij is het erg gezellig. Kippen, konijnen, koeien, cavia's en geiten zijn dol op kinderen en maken de vakantie niet alleen leuk, maar ook nog eens leerzaam. In de weilanden om de boerderij staan tientallen Brandrode runderen, een soort koe.
Aangezien boerderij De Groote Modderkolk op de Veluwe ligt, genieten natuurliefhebbers van prachtige bossen en velden. Wandel of fiets over de vele bospaden en ontmoet bosbewoners, zoals het edelhert en het wilde zwijn. Oude stadjes als Zutphen, Bronckhorst en Doesburg liggen op fietsafstand. Ook leuk aan de vakantie: de hond mag mee! Gezellig toch?